Προτάσεις από τον Πρόεδρο του Βασιλόπουλου για το θέμα του Covid στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου.


Του Πάνου Πετρονικολού.
Προέδρου Κοινότητας Βασιλόπουλου.

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ – ΥΠΕΥΘΥΝΟ 
(ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 
Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ – ΥΠ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ) 

Η κοινωνία του Δήμου μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αναβρασμό!
Τα βεβαιωμένα και ανακοινωμένα κρούσματα (7 σύνολο) δημιουργούν τεράστια ανησυχία για το τι ακριβώς συμβαίνει.
Η παραπληροφόρηση και οι ανεύθυνες διαδώσεις για ύπαρξη πολύ περισσότερων κρουσμάτων, εντείνουν το φόβο και την ανασφάλεια.
Οι επίσημες διαβεβαιώσεις ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, δεν πείθουν κανέναν. Χρειαζόμαστε τώρα άμεσα μέτρα διασφάλισης της υγείας των δημοτών.
1. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για εκτεταμένους ελέγχους και ιχνηλατήσεις.
2. Μέτρα διασφάλισης των μαθητών των Δημοτικών & Νηπιαγωγείων που σήμερα επανέρχονται στα σχολεία, ακόμη αν επιβάλλεται και αναστολή λειτουργίας τους.
3. Έλεγχος στους χώρους δουλειάς.
4. Συχνή ενημέρωση όλων των σχετικών εμπλεκόμενων φορέων (Συλ. Γονέων, τοπικά συμβούλια Κοινοτήτων, σωματεία εργαζομένων).
Η άγνοια, ο φόβος, η μυστικοπάθεια και η απόκρυψη της αλήθειας είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι στην αντιμετώπιση του τόσο σοβαρού προβλήματος που έχει προκύψει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.