Άνοιξαν δύο προσλήψεις οκτάμηνης σύμβασης στις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου.


Με την Υπουργική Απόφαση υπ' αριθμ. 26004/2.4.2021 του Υπουργείου Εσωτερικών, άνοιξε η σύναψη 159 συμβάσεων ΙΔΟΧ, διάρκειας έως 8 μήνες, σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανάμεσα σε αυτούς και του Δήμου Ξηρομέρου που  αιτήθηκε δύο θέσεις.
Η έλλειψη προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου, είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια και αυτό έχει αναφερθεί πολλές φορές σε παλαιότερα δημοτικά συμβούλια, από πολλούς δημοτικούς συμβούλους.
Η νέα δημοτική αρχή τον Νοέμβριο του 2019, έκανε την στρατηγική της επιλογή και προχωρά έμπρακτα και με σταθερά βήματα, στο στήσιμο της υπηρεσίας καθαριότητας και αποκομιδής των σκουπιδιών με δημόσιο χαρακτήρα.
Ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός, η υπηρεσία είχε συνειδητά απαξιωθεί, μιας και δεν ενισχυόταν ούτε με νέο μηχανολογικό εξοπλισμό ούτε με ανθρώπινο δυναμικό και όδευε σταθερά και με σιγουριά στους ιδιώτες.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.