Το βίντεο της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης.


Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, την 10η Μαΐου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 μ.μ., για λήψη αποφάσεως στο κάτωθι θέμα:
Γνωμοδότηση σχετικά με την εγκατάσταση μονάδων Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (Ανεμογεννήτριες - Φωτοβολταϊκά – Βιομάζα) στην περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου.
Ξεκινά στο 14:03.

3 σχόλια:

 1. Εάν ανοίξουμε τώρα την κερκόπορτα να γίνουν σε ένα βουνό ανεμογεννήτριες, να είμαστε σίγουροι ότι θα γεμίσει ο τόπος από δαύτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το ίδιο έγινε και με τις μεμονωμένες ιχθυοκαλλιέργειεν που έγιναν πριν από δεκαετίες
  Και τώρα προτείνουν να μετονομαστεί η θαλάσσια τουριστική περιοχή μας
  απο Τουριστική Περιοχή σε Περιοχή Οργανωμενης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών-ΠΟΑΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όχι λοιπόν στα ίδια λάθη απ' το παρελθόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.