Η μηχανή του χρόνου: Τρεις φωτογραφίες από τη Λαμπρή στον Μύτικα.


Τρεις παλιές φωτογραφίες μοιραζόμαστε σήμερα μαζί σας με θέμα την Λαμπρή στον Μύτικα και αφήνουμε σε εσάς να αναγνωρίσετε τα πρόσωπα που απαθανατίζονται.
Η πρώτη το έτος 1982, με τον αείμνηστο δάσκαλο Νίκο Μόσολα να γυρνά το αρνί. Ευχαριστούμε τον Σπύρο Ζέρβα για την παραχώρηση της φωτογραφίας όπως και της παρακάτω από το βιβλίο του Νίκου Μόσολα: «Η αρχαία πόλη Αλυζία και οι απότοκοι οικισμοί του τέως δήμου Σολλίου».


Η δεύτερη φωτογραφία είναι από την Σταθούλα Μουρελά (την ευχαριστούμε πολύ) και είναι πιθανόν της δεκαετίας του '70 και απαθανατίζει του γονείς της να ψήνουν το αρνί.


Και η τρίτη φωτογραφία είναι από τον Παρασκευά Βασιλάκη (τον ευχαριστούμε πολύ) και είναι πιθανόν την δεκαετία του '70, που δείχνει συγγενείς του να ψήνουν το αρνί στην αυλή τους.

1 σχόλιο:

  1. στην πρωτη φωτογραφια απο αριστερα η θεια λενη συζυγος του δασκαλου μετα ο στρατηγος τακης ζερβας και τελευταιος ο γιωργο χατζαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.