Πρόστιμο για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Ξηρομέρου στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ για παράνομη παροχή ύδρευσης.


Το είδαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Ξηρομέρου και μας έκανε εντύπωση, γιατί δεν έχουμε ξαναδεί πριν κάποιο ανάλογο έγγραφο να δημοσιεύεται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Αν δεν κάνουμε λάθος, απόφαση προστίμου για παράνομη παροχή ύδρευσης, πρώτη φορά βλέπουμε στα χρονικά του Δήμου Ξηρομέρου, εκτός αν μας έχει διαφύγει στο παρελθόν.
Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου επιβλήθηκε πρόστιμο για παράνομη παροχή ύδρευσης, η οποία ήταν συνδεδεμένη στον αγωγό ύδρευσης πριν το φρεάτιο, με την αντιπολίτευση να ψηφίζει παρόν.
Η δική μας γνώμη διαχρονικά είναι ότι σε αυτόν τον τομέα πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί ο ομόφωνα ψηφισμένος κανονισμός ύδρευσης. Με την προηγούμενη διοίκηση δεν γινόταν τίποτα, κρίθηκε γι αυτό και έφυγε κακήν κακώς.
Η τωρινή δημοτική αρχή, παρόλες τις δυσκολίες που έχει αυτή η προσπάθεια λόγω της υποστελεχωμένης υπηρεσίας ύδρευσης, πρέπει να κοιτάξει να αυξήσει την απόδοση της στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Δεν μπορεί να πληρώνουν οι λίγοι για τους πολλούς ένα τέλος ανταποδοτικό και δικαίως να νιώθουν ότι είναι τα κορόιδα της υπόθεσης. Για τους έχοντες πραγματική αδυναμία συμπολίτες μας να υπάρξουν οι κατάλληλες πρόνοιες.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΩΣΕΙ ΠΑΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιβάλλεται να συνεχιστεί η αναζήτηση παράνομων παροχών και η τακτοποίησή τους σύμφωνα με τον κανονισμό ύδρευσης. Και να ενημερώνονται οι πολίτες γιατί έχουν αγανακτήσει αυτοί που πληρώνουν κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.