Ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής της στέγης στο κτίριο, στο οποίο στεγάζεται μέσα και το Λαογραφικό Μουσείο Παλαιομάνινας.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Προέδρου Κοινότητας Παλαιομάνινας.

Ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής της στέγης του ιστορικού κτηρίου του χωριού μας (κτισμένο το 1896), στο οποίο στεγάζεται μέσα και το Λαογραφικό Μουσείο.
Σταδιακά οι εργασίες θα επεκταθούν και στο εσωτερικό του κτηρίου, με την επισκευή των αιθουσών που στεγάζεται το Λαογραφικό Μουσείο και φυσικά και των υπολοίπων αιθουσών που υπάρχουν μέσα σε αυτό.
Έτσι ένας χώρος ιστορικός, ένας χώρος πολιτισμού και παράδοσης, αναμένεται σύντομα να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό προκειμένου να μάθει για την ιστορία και την παράδοση του χωριού μας.
Θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Ξηρόμερου, στον Δήμαρχο κ. Τριανταφυλλάκη Ιωάννη, όπως επίσης και στον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Ελευθέριο Μάντζαρη για την πραγματοποίηση των προαναφερθέντων εργασιών.1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.