Οριστικός ανάδοχος στο έργο αναβάθμισης των παιδικών χαρών προϋπολογισμού 212.000 €. Επιτακτική ανάγκη να βελτιωθεί η παραδοθείσα σημερινή άσχημη εικόνα των παιδικών χαρών.


Στις 24 Αυγούστου 2020, σας ενημερώσαμε ότι βαίνει προς δημοπράτηση η αναβάθμιση 14 παιδικών χαρών του Δήμου Ξηρομέρου, προϋπολογισμού 212.000 €, μετά την ετοιμασία των τευχών δημοπράτησης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου για το έργο: «Προμήθεια - Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Ξηρομέρου», με χρηματοδότηση από το Φιλόδημος ΙΙ (δείτε εδώ).
Στις 3 Μαρτίου 2021 είχαμε ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου (δείτε εδώ).
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ανακήρυξη οριστικού αναδόχου, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της Οικονομικής Επιτροπής, που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ σήμερα 9 Ιουνίου.
Το συγκεκριμένο έργο το περιμένουν οι δημότες, γιατί οι παιδικές μας χαρές είναι η αδιαμφισβήτητη αλήθεια ότι δεν έχουν καλή εικόνα.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της ανακήρυξης του προσωρινού αναδόχου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.