Διαδικτυακή εκδήλωση: Η Επικοινωνία της Επιστήμης. Σύγχρονες προσεγγίσεις στην προβολή της Χημείας στο γενικό κοινό.


Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής, Δυτικής Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και ο Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος, σας προσκαλούν σε διαδικτυακή εκδήλωση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
ΩΡΑ: 19:30

Πρόγραμμα Ημερίδας.
  • 19:30 Χαιρετισμοί.
  • 19:40 Το διαδραστικό θέατρο και το χιούμορ ως εναλλακτικός τρόπος διδασκαλίας. Δρ. Γιάννης Γουλές, χημικός - ηθοποιός - οργάνωση: ΘΕΑΤΡΟΝΙΟ.
  • 20:00 Επιστήμη και ΜΜΕ Δρ Σπύρος Κιτσινέλης, Χημικός, υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, Αναπληρωτής Αρχισυντάκτης Χημικών Χρονικών.
  • 20:20 Η Επικοινωνία της Επιστήμης ως εκπαιδευτικό μέσο. Στράτος Ασημέλλης, MSc Χημικός, Υπ. Διδάκτορας ΑΠΘ - Επικοινωνία της Επιστήμης, Εκπαιδευτικός στο Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων.
  • 20:40 Eρωτήσεις- Ανοικτή συζήτηση.
Συντονισμός: Βικτωρία Σαμανίδου, Πρόεδρος ΔΕ ΠΤΚΔΜ/ΕΕΧ
Πληροφορίες: ptkdm@eex.gr

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 965 8004 9566
Passcode: 813407

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.