Κ.Υ. Μύτικα Αιτ/νίας: Ελπιδοφόρα επίσκεψη! Ο Υποδιοικητής της 6ης Υ.ΠΕ κ. Ιωάννης Νικόπουλος στο Κ.Υ. Μύτικα.


Κ.Υ ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!
Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 6ης Υ.ΠΕ
κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΟ Κ.Υ. ΜΥΤΙΚΑ

Του Νίκου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.

Αισθήματα αισιοδοξίας προκάλεσε σήμερα 13 Ιανουαρίου 2022, η δεύτερη επίσκεψη μέσα σε οκτώ ημέρες, του Υποδιοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (6ης Υ.ΠΕ) κυρίου Ιωάννη Νικόπουλου, στο νέο κτήριο του Κέντρου Υγείας (Κ.Υ) Μύτικα.
Στον ευρύ περιβάλλοντα χώρο του νέου κτηρίου του Κ.Υ, τον ανέμεναν ο Αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Παληογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Έργων κύριος Βασίλειος Πολύζος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μύτικα κύριος Δημήτριος Φάρρος και αρκετός κόσμος.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου ανέφεραν στον κύριο Νικόπουλο ότι είναι κρίμα να παραμένει κλειστό μακροχρόνια ένα σύγχρονο κτήριο, με αφορμή και αιτία διάφορες μικροελλείψεις!
Τις ίδιες διαμαρτυρίες εκδήλωσαν με φωνές και ο κόσμος!
Ο κύριος Νικόπουλος, παρόντος και του Διευθυντή του Κ.Υ Μύτικα κύριου Ιωάννη Χρόνη, ο οποίος ανέφερε τις ελλείψεις στον κύριο Νικόπουλο, έδινε τις δέουσες απαντήσεις μαζί με τους παραπάνω εκπροσώπους του Δήμου, διαβεβαιώνοντας ότι αυτές θα εκτελεστούν σύντομα.
Ο κύριος Νικόπουλος, ύστερα από τις διαλογικές αυτές σύντομες συνομιλίες, αφού έλαβε τον λόγο ενώπιον όλων των παρευρεθέντων, τόνισε λέγοντας: «Το Κέντρο Υγείας θα ανοίξει, δεν θα το αφήσουμε κουφάρι». Όταν ο κόσμος του φώναξε: «Μετά ένα χρόνο;» Απάντησε: «Σε ένα μήνα. Σε ένα μήνα», προς ικανοποίηση όλων!
Η επίσκεψή σας κύριε Υποδιοικητά, αγαπητέ συμπατριώτη Ηπειρώτη Γιατρέ κύριε Νικόπουλε, χαροποίησε όλους τους κατοίκους της περιοχής, όταν πληροφορήθηκαν τη ρητή διαβεβαίωση σας και υπόσχεση ότι το νέο κτήριο θα ΑΝΟΙΞΕΙ σε ένα μήνα και έτσι θα τελειώσει το μαρτύριο, ο φόβος και ο κίνδυνος που διακατέχει τον κόσμο μήπως, το παλιό που έχει σαπίσει, μία νύχτα οι δυνατοί άνεμοι, οι τυφώνες και τα φουρτουνιασμένο κύματα, το πετάξουν στη θάλασσα.
Τότε θα προστρέξετε να το ανοίξετε! Τότε όμως θα τρέξουν τα κανάλια να διεκτραγωδίσουν το απαράδεκτο συμβάν! Τότε όμως θα είναι ΑΡΓΑ και θα έχει εκτεθεί και η 6η Υ.ΠΕ και άλλοι συνυπεύθυνοι και θα ζητηθούν και ΕΥΘΥΝΕΣ, ποινικές και αστικές, διότι θα έχουν κινδυνεύσει ζωές και η ΥΓΕΙΑ των κατοίκων της εγκαταλελειμμένης αυτής περιοχής, συμπεριλαμβανομένων και των απέναντι μας δύο Νησιών Καλάμου και Καστού, όταν μάλιστα υπό την απειλή του κορωνοϊού, στήνονται Νοσοκομειακές Μονάδες ακόμα και επάνω σε πλοία και εμείς κρατάμε κλειστό ένα σύγχρονο Κέντρο Υγείας, λόγω μικροελλείψεων!
«Φρίξον Ήλιε!»
Σπεύσατε λοιπόν κύριε Υποδιοικητά, αγαπητέ κύριε Νικόπουλε! «Οι καιροί ου μενετοί»!
Ας μη «διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίομεν την κάμηλον», δεν πάει άλλο!
«ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ»!
Μη μας απογοητεύσετε και εσείς! Η ιατρική σας επιστήμη και η Ηπειρωτική σας καταγωγή, σας καλούν να τις ΤΙΜΗΣΕΤΕ! ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ!

Μύτικας 13 Ιανουαρίου 2022

Νίκος Θωμά Νταής, σ. Συμβολαιογράφος
Επίτιμο Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιταλικού Τύπου
FEDERAZIONE NAZIONALE STAMPA ITALIANA (FNSI)

Υ.Γ.: Στο τέλος της επίσκεψης, ο Αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Παληογιάννης, μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας κύριο Δημήτριο Φάρρο, φιλοξένησαν τον κύριο Νικόπουλο σε καφετέρια του Μύτικα και του προσέφεραν καφέ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.