Εξακολουθεί χωρίς αγροτικό ιατρό ο Καστός από 7η Μαρτίου. Υπουργείο Υγείας και 6η Υ.ΠΕ να πράξουν το καθήκον τους και να λύσουν ΑΜΕΣΑ το πρόβλημα.


Με σχετικό μας δημοσίευμα στις 21 Απριλίου, αναδείξαμε το πρόβλημα του αγροτικού ιατρού του Π.Ι. Καστού, παρουσιάζοντας σας τα λάθη του Υπουργείου Υγείας και της 6ης Υ.ΠΕ, που οδήγησαν σε αυτή την δύσκολη κατάσταση σήμερα (δείτε εδώ).
Δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζεται και αν δεν υπάρξει πρωτοβουλία λύσης από το Υπουργείο Υγείας και την 6η Υ.ΠΕ, το καλοκαίρι το νησί δεν θα έχει ιατρό με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό.
Ο Δ/ντης του Κ.Υ Μύτικα βάζει πλάτη και με το δικό του πλωτό μέσο επισκέπτεται το Καστό κάποια προγραμματισμένη μέρα, για να βοηθήσει και αυτός την κατάσταση, αλλά αυτό δεν φτάνει.
Το Υπουργείο Υγείας και η 6η Υ.ΠΕ, θα πρέπει να ταρακουνηθούν και να πράξουν το καθήκον τους, να διορθώσουν το λάθος, την αμέλεια τους και να φροντίσουν να καλύψουν ΑΜΕΣΑ με αγροτικό ιατρό το Π.Ι. Καστού, γιατί εκεί ζουν άνθρωποι που έχουν δικαίωμα στο αγαθό της υγείας.

Η ανακοινώσεις σήμερα κολλημένες στο Π.Ι. Καστού.

2 σχόλια:

  1. Εκλογές έχουμε ξανά.
    Μήν ξεχάσουμε να τους ξαναψηφίσουμε
    Και Ολοι μαζί να πανηγυρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως και εδώ φταίει ο κα κός ΣΥΡΙΖΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.