Οι προτάσεις για τα τοπικά πολεοδομικά σχέδια του Δήμου Ξηρομέρου από τον δημοτικό σύμβουλο Αποστόλη Πανταζή.
4 σχόλια:
Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.

Καλός ο Αστακός αλλά Μύτικας δεν είναι,η ανάπτυξή του μέσα σε μια δεκαετία θα είναι ραγδαία, απαραίτητη προϋπόθεση να αλλάξουν συμπεριφορές να τεθούν στόχοι και η επίτευξή τους θα είναι προς όφελος όλου του Δήμου.
ΑπάντησηΔιαγραφή...να αλλάξουν συμπεριφορές , να τεθούν στόχοι . Να υποθέσω οτι αυτό αφορά τους Μυτικιώτες , τους έχοντας στα χέρια τους το " ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ " ; Τόσα χρόνια γιατί δεν το έκαναν ; Η Ζαβέρδα φέτος είζε δωμάτια με 80-100 ευρώ , ο Μύτικας 120-250 ευρώ ! Ποιότητα τουριστικού προιόντος ; Σαφώς η Ζαβέρδα πολύ καλύτερη . Αυτές είναι οι απαντήσεις ! Τα υπόλοιπα είναι απλά φληναφήματα . Μακάρι ο Μύτικας κάποια στιγμή να υπάρξει η κορωνίδα του τουρισμού στη Δυτ. Ελλάδα. Προς το εγγύς μέλλον , το βλέπω, λίγο ανέφικτο.
ΔιαγραφήΟ Μύτικας έχει δωμάτια από 40 ευρώ έως 80 ευρώ στην πλειοψηφία του.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΛΕΟΣ
40 ευρώ ; μάλλον θα αστειεύεστε κύριε/α. Πες μας την επωνυμία του επιχειρηματία , που ειχε ως 23 Αυγούστου αυτες τις τιμές , ανακοινώστε σχετικά παραστατικά που να φαίνεται η τιμή 40 ευρώ , να τον έχουμε υπόψιν. Κι αν ειχε αυτες τις τιμες τον Αυγουστο , λογικά τον Σεπτεμβρη -Οκτώβρη , θα εχει πιο κάτω... Γραψε την επωνυμία των ενοικιαζομένων. Εγω πάντως τον Αυγουστο δεν βρήκα κάτω απο 130 ευρώ την βραδυά. Κι αν κάνεις και χρήση pos ; εδω...ξυνίζουν λίγο
Διαγραφή