Πηγή: Σελίδα Facebook
Αντιδημάρχου Έργων Βασίλη Πολύζου.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα επιτόπιος έλεγχος από την λιμενική αρχή, στους ναυαγοσώστες που έχουν αναλάβει τη ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών του Δήμου Ξηρομέρου που έχουν χαρακτηριστεί ως πολυσύχναστες (Μύτικας και Παλιόβαρκα).
Ο έλεγχος επικεντρώθηκε στην παρουσία των ναυαγοσωστών στις προβλεπόμενες θέσεις και ώρες, στην ετοιμότητά τους, καθώς και στην ύπαρξη και καταλληλότητα του προβλεπόμενου ναυαγοσωστικού εξοπλισμού, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις της σχετικής σύμβασης.
Η ναυαγοσωστική κάλυψη δεν αποτελεί μια απλή τυπική υποχρέωση. Αποτελεί ουσιαστικό μέτρο προστασίας για κατοίκους και επισκέπτες που καθημερινά επιλέγουν τις παραλίες του Δήμου μας.

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.