Προχωρά η μεγάλη τουριστική επένδυση στον Μύτικα.


Προχωρά η μεγάλη τουριστική επένδυση στον Μύτικα ιδιοκτησίας «Αυδής Ξενοδοχειακή και Οικοτουριστική Ανώνυμη Εταιρεία» με τον διακριτικό τίτλο «Αίθων Α.Ε.». Η συγκεκριμένη επένδυση 154 κλινών είναι η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση αυτή την στιγμή στην Αιτ/νία.
Μόλις σήμερα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας, Πελοπονήσσου και Ιονίου ενέκρινε την τροποποίηση των Περιβαλλοντικών Όρων για την ίδρυση και λειτουργία του κατασκευαζόμενου ξενοδοχείου κλασσικού τύπου τεσσάρων αστέρων, δυναμικότητας 154 κλινών, λόγω της προσθήκης όμορου γηπέδου για συνοδές χρήσεις, με νέα συνολική έκταση 28.852,27 τ.μ., στη θέση «Αγ. Σοφία» Μύτικα Δήμου Ξηρομέρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας.
Η τροποποίηση αναφέρεται στην αύξηση του γηπέδου της τουριστικής εγκατάστασης, μετά την αγορά όμορης έκτασης 6.944,38 τ.μ. και στην τροποποίηση του αριθμού των κλινών της από 153 σε 154.
Στην όμορη έκταση που προσαρτήθηκε στο γήπεδο της τουριστικής εγκατάστασης δεν θα κατασκευαστούν νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, αλλά θα διαμορφωθούν δύο γήπεδα αντισφαίρισης (τένις) -προσθήκη ενός επιπλέον- και τμήμα των χώρων στάθμευσης της μονάδας.
Αυτή είναι η ανάπτυξη που πρέπει στον τόπο μας. Ο τουρισμός. Έχουμε πολλές ελλείψεις σε υποδομές, αλλά ίσως τελικά μία μεγάλη επένδυση σαν αυτή να είναι το έναυσμα για να ξυπνήσουμε όλοι μας και να κάνουμε αυτά που έπρεπε να έχουμε κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Ποτέ δεν είναι αργά.
Δείτε την σχετική απόφαση της Αποκεντρωμένης εδώ.

4 σχόλια:

  1. μιλτιαδης καραβιας13 Μαρτίου 2015 στις 10:54 μ.μ.

    μεγάλες μονάδες και λιμάνι θα σπρώξουν.....το κάρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές είναι οι μονάδες , αλλα χρειόζονται και παράδες !
    απο Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά Είναι έργα για την περιοχή... Χίλια μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πραγματικα χιλια ΜΠΡΑΒΟ μονο αυτα πρεπει να επικροτουμε και να στηριζουμε αυτα αξιζουν στην πιο ομορφη παραλια της περιοχης και την πιο αναξιοποιητη θερμα συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.