Ποια capital control; Στο Δήμο Ξηρομέρου μπήκαν human control (φώτο και βίντεο)!!!


Αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου με μοναδικό θέμα συζήτησης: «ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ».
Το θέμα ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από συγκέντρωση δέκα υπογραφών των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης. Εκτός του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λυμπεράτου που ήταν παρών, απουσίαζε σύσσωμη η συμπολίτευση (και ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος κ. Μουρκούσης, που σαν Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου είναι ο αρμόδιος του θέματος). Από την αντιπολίτευση ήταν όλοι παρόντες πλην του κ. Κατσιπάνου και του κ. Ζορμπά.
Επίσης παρόντες ήταν αντιπροσωπία εφτά εργαζόμενων με τον δικηγόρο τους.
Το θέμα θα έρθει στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.




Τώρα εμείς τι να σχολιάσουμε; Στην Ελλάδα που από το 2010 έχει χρεοκοπήσει, τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει στην νοοτροπία και τις συμπεριφορές των ταγών αυτού του τόπου.
Οι εργαζόμενοι ήταν εκεί να ακούσουν ένα γιατί τους διώχνουν, ενώ όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας, με μοναδική εξαίρεση τον Δήμο Ξηρομέρου(!!!) ανανεώνουν τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών, αφού το πρόγραμμα συνεχίζεται.
Το γιατί βέβαια είναι γνωστό και σε εμάς και στους εργαζομένους και σε όλους. Απ' ότι φαίνεται και δέκα χρεοκοπίες να ακολουθήσουν σε αυτόν τον τόπο τα ίδια και τα ίδια θα ζούμε.
Κάποιοι προσχηματικά, σε μία και καλά στιγμή αυτοκριτικής, μπορούν να δηλώνουν ότι έχουν κάνει λάθη, αλλά το δηλώνουν προσχηματικά. Τα μυαλά απ' ότι φαίνεται δεν αλλάζουν και ας πέρασαν τα χρόνια και ας γκρίζαραν τα μαλλιά.
Εμείς θα θυμίσουμε την ρήση του κ. Δημάρχου με την ανάληψη των καθηκόντων του: «Πλέον ο Δήμος Ξηρομέρου θα έχει Δήμαρχο 24 ώρες το 24ώρο και θα είμαι εδώ να απαντάω αυτοπροσώπως και στην ερώτηση ενός δημοτικού συμβούλου». Χμ έχετε δίκαιο...., δεν είπε θα είμαι εδώ να απαντάω σε δέκα δημοτικούς συμβούλους.
Στιγμές απαξίας και ευτελισμού για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου. Human control και από εμάς και εις ανώτερα. Το βίντεο της συνεδρίασης:


11 σχόλια:

  1. Ως μελος της κοινωνιας μας !
    Εκφραζω την ηθικη αλληλεγγυη μου , στον δικαιο αγωνα των Δεκατριων εργαζομενων ! στους παιδικους σταθμους του Δημου μας.
    Με συνεση και αξιοπρεπεια ! ο αληθινος αγωνας συνεχιζεται , μεχρι και την πληρη δικαιωση των συνανθρωπων μας !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι και να σχολιασω ειναι λιγο.κριμα και παλι κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως απλος δημοτης του Δημου μας !
    Θεωρω σωστο να πω , οτι ο προεδρος του εν λογω Νομικου Προσωπου του Δημου μας που εισηγηθηκε και ψηφισε προσφατα , την μη ανανεωση των συμβασεων των Δεκατριων εργαζομενων στους παιδικους σταθμους του Δημου μας !
    Θα πρεπει - κατα την γνωμη μου - και μετα και την σημερινη απουσια του , απο την συζητηση για το σχετικο θεμα , να υποβαλει την παραιτηση του , απο την προεδρια του εν λογω Νομικου Προσωπου , ως ελαχιστο σεβασμο σε θεσμους και απεναντι στην κοινωνια μας !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πήγαιναν, να συζητούσαν και να ψήφιζαν. Φοβήθηκαν να μιλήσουν ή να εκφράσουν τη θέση τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οτι και να πούμε εμεις φίλε μου οτι και να γράψεις εσύ , μάλλον μας έχουν γραμμένους . Στην παραλία ήταν και έπιναν μπύρες και γέλαγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητό μπλογκ μυτικας πρες, σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
    Όσο για το εν λόγω συμβούλιο, που δεν είχε απαρτία, επειδή ΟΛΟΙ
    οι σύμβουλοι της Πλειοψηφιας λείπανε, ένα θα πω: Λυπάμαι Πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αδικια
    Δεν εχει χρωμα , ουτε χωριο , ουτε και χωρα
    Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eφ΄οσων Ο Δημαρχος και οι συμβουλοι του απαξιουν και υποτιμουν τις δεκα υπογραφες των συμβουλων της Αντιπολητευσης ,ΠΡΟΤΗΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΣΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΠΥΛΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ .ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΟΛΟΥΣ.Ουτως η αλως σας γραφουναι γιατι εσεις να συμετεχεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θεωρώ οτι η συγκεκριμένη μη απαρτία, ήταν μεγαλο λάθος.
    Έπρεπε να πάνε στο συμβούλιο και να υποστηρίξουνε τις θέσεις τους
    και τα πιστεύω τους, όσο αφορα τις απολύσεις.
    Από 'κεί και πέρα, τα συμπεράσματα-απαντήσεις δικά μας,
    (οι απλοί παρατηρητές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.