Ιεράρχηση προτεραιοτήτων, ρεαλισμός και σωστή ζύγιση των δεδομένων.


Όπως σας είχαμε ενημερώσει και με παλαιότερη σχετική μας ανάρτηση (δείτε εδώ), με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η εργολαβία του έργου «Βελτίωση οδού Κουβαρά - Φυτείες - Αστακός και Φυτείες - Κατούνα - Μύτικας (Α’ φάση)» με ανάδοχο την εταιρεία ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ ΑΤΕ, προϋπολογισμού 16.366.115,7 € (με Φ.Π.Α.).
Καταρχήν επειδή ο τίτλος λίγο παραπλανεί τους μη γνωρίζοντες, το έργο που τώρα κατασκευάζεται αφορά μόνο 9,2 χιλιόμετρα που δημοπρατήθηκαν και συγκεκριμένα από τον κόμβο Κουβαρά μέχρι και την Μπαμπίνη, ενώ το οδικό δίκτυο που ο τίτλος αναφέρει είναι περίπου 80 χιλιόμετρα.
Επίσης εξαιρέθηκε της δημοπράτησης και κατασκευής, το κομμάτι κόμβος Κ2 - Φυτείες - Παπαδάτου μήκους 4,2 χλμ. και προϋπολογισμού 6.650.000 € για το οποίο υπάρχει οριστική μελέτη.
Σήμερα νιώθουμε την ανάγκη να πούμε μερικά πράγματα, με αφορμή το πρόσφατο ψήφισμα του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε εδώ), που αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι των 4,2 χλμ., από τον ισόπεδο κόμβο Κ2 (κόμβος Λιγοβιτσίου) - Φυτείες μέχρι τις Παπαδάτες, έτσι ώστε να επικοινωνήσουν τα δύο αυτά χωριά με το νέο δρόμο.
Ιεράρχηση προτεραιοτήτων, ρεαλισμός και σωστή ζύγιση των δεδομένων πρέπει να είναι ο μπούσουλας μας και αν αυτό γίνει, όλοι θα συμφωνήσουμε ότι επιτακτική ανάγκη και προτεραιότητα είναι η οδική σύνδεση της ενδοχώρας της Αιτ/νίας και ιδιαίτερα του αστικού κέντρου του Αγρινίου, αλλά και του ορεινού κεντρικού Ξηρομέρου με τις ακτές τις Αιτ/νίας.
Εν μέρει αυτό θα επιτευχθεί στο μέλλον με την ολοκλήρωση των οδικών αξόνων σύνδεσης της Ιόνιας Οδού μέσω Σταμνάς και σήραγγας Προφήτη Ηλία - Πλατυγιάλι - Αστακός και με την Αμβρακία Οδό, που κάποτε επιτέλους θα ξεκολλήσει (πολύ σημαντικό έργο).
Εκεί που θα έχουμε το κενό και το μεγάλο έλλειμμα, είναι στην οδική πρόσβαση στο καλύτερο από αντικειμενική άποψη για τουριστική ανάπτυξη κομμάτι του Δήμου Ξηρομέρου, την Δ.Ε. Αλυζίας (για τρίτους αντικειμενικούς, το καλύτερο κομμάτι στην Δυτική Αιτ/νία).
Εμείς θεωρούμε ότι το οδικό έργο που επείγει και έχει προτεραιότητα για το Δήμο μας ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ και εκεί πρέπει να αναλώσει τις δυνάμεις του και τις προσπάθειες του προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Σύνταξη οριστικών μελετών για την συνέχιση του κατασκευαζόμενου δρόμου 9,2 χιλιομέτρων Κουβαράς - Μπαμπίνη προς Αετό, προς Αρχοντοχώρι και κάμπο Αλυζίας. Μιλάμε για κοντά 22 χιλιόμετρα που θα συνδέσουν αφ' ενός το αστικό κέντρο του Αγρινίου με την Δ.Ε. Αλυζίας, που ήδη υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα από το Αγρίνιο, αλλά δεινοπαθούν οι άνθρωποι για να έρθουν και αφ' ετέρου τα χωριά του κεντρικού Ξηρομέρου με την Δ.Ε. Αλυζίας, που επίσης ήδη υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα και αυτοί επίσης δεινοπαθούν.
Μιλάμε για ένα έργο πνοής, που αφορά σύνδεση περιοχών ολόκληρων, με ήδη σημαντικούς κυκλοφοριακούς φόρτους και με στόχο την τουριστική ανάπτυξη μίας πανέμορφης περιοχής, με εξαιρετικές προοπτικές.
Επιτέλους ας ξεφύγουμε από τις νοοτροπίες που μας έχουν καθηλώσει τόσα χρόνια στην μιζέρια και στην υποανάπτυξη. Σε τέτοια σοβαρά θέματα που καθορίζουν το μέλλον του τόπου δεν πρέπει να σκεπτόμαστε με λογική παζαριού και ισορροπιών. Ας είναι οι προτάσεις μας ρεαλιστικές και όχι τέτοιες, που ουσιαστικά να είναι μη εφαρμόσιμες, αλλά να μπορούμε να λέμε υποκριτικά... «μα εμείς το κάναμε το καθήκον μας» ώστε να είμαστε αρεστοί, αλλά από την άλλη τορπιλίζουν την όποια προοπτική ανάπτυξης.
Καλούμε τον Αντιδήμαρχο Αλυζίας κ. Βασίλη Μουρκούση και όλους τους δημοτικούς συμβούλους της Δ.Ε. Αλυζίας, καθώς και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων να αναλάβουν σχετικές πρωτοβουλίες, γιατί προβλέπουμε εμείς στην Αλυζία να συνεχίσουμε να βλέπουμε τα τρένα να περνάνε και να σφυρίζουν και για τα επόμενα πολλά χρόνια.







23 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ... ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φυτιες απεχουν με το σημερινο οδικο δικτυο:
    7 λεπτα από την ιονια η παπαδατου 10 λεπτά και
    3 λεπτα από τον καινουριο δρομο που φτιαχνεται των 9 χιλιομετρων και η παπαδατου 6 λεπτά
    Ο δημος με το ψηφισμα του ζητα να γινει αυτικινητοδρομος 2+ χιλιομετρων περιπου να συνδεσει τις φυτιες με το καινουριο δρομο και αλλα 2 χιλιομετρα αυτοκινητοδρομο να συνδεσει τις φυτιες με την παπαδατου!!!!
    Κοστος 6.650.000 ευρω
    Και αυτο ηρθε στο δημοτικο συμβουλιο και ψηφιστηκε ομοφωνα??? Μπραβο δημαρχαρα. Τους γλυκανες για τις πανελλαδικες.
    Για τους αλυζιους και τους αστακιωτες τι να πω. Τα παιδια κοιμουνται. Αμα γινει αυτό που ζητατε και ψηφισατε νομιζετε ότι στην περιφερεια μονο για εσας εχουν να νοιαστουν????
    Όταν ζητατε το ελασον και την υπερβολη που θα βρεθουν τα λεφτα να γινουν αυτα που πραγματικα εχει αναγκη ο δημος????
    νομιζετε οτι τα λεφτα της περιφερειας ειναι μονο για το δημο ξηρομερου????
    Δεν χρειαζεται να πω ότι ο γραφων τα λεει πολύ σωστα και συμφωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
    6.650.000 ε : 4,2 km = 1583/km

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το συμφερον του φυτειωτη ειναι να του φτιαξεις αυτοκινητοδρομο 2 χιλιομετρα να πηγαινει παπαδατου και 2 χιλιομετρα να πηγαινει στον καινουριο δρομο που σημερα παει σε 3 λεπτα η να του φτιαξεις αυτοκινητοδρομο 20 συν χιλιομετρα να πηγαινει μυτικα και στις παραλιες του ιονιου τα καλοκαιρια?????
    Ξυπνατε κοσμε ξυπνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καποιοι αμετανοητοι φαινεται οτι ζουν ακομα στην εποχη των ολυμπιακων του 2004 και των φαραωνικων εργων.
    συμφερον των απλων κατοικων των φυτειων αλλα και ολων των χωριων του ορεινου ξηρομερου ειναι ο δρομος προς τη θαλασσα.
    συμφερον για το δρομο των 4 χιλιομετρων εχει μια χουφτα ανθρωπων που μετριουνται στα δαχτυλα των δυο χεριων.
    για το δημαρχο ξηρομερου τι να πουμε? μπορει να θελει να συνδεσει το γυμναστηριο της παπαδατου που ανακαινισε ο φιλος του ο γεωργουλας με χιλιαρικα ευρω με το αγρινιο. τοσα λεφτα πεσανε στην ανακαινιση μη πανε χαμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΣ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ
    ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ
    ΑΣΧΕΤΟΙ
    ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΙΑ
    ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ
    ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ εναντιον ΟΛΩΝ.Αυτο για το Ξηρομερο.
    Το Δραμα το ΜΕΓΑΛΟ ειναι μπροστα μας.Κεντρικη Εξουσια.
    Οποτε γινουν εκλογες θα μας φερουν πρωθυπουργο...ποιον;
    Μετα τον Δραματικο δηθεν Αριστερο Τ-ΣΥΡΙΖΑ και αφου προηγηθηκαν
    για πολλα χρονια οι ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ μπλε και πρασινοι
    οι ιδιοι με καθαρο μανδυα [ετσι νομιζουν]και με ευθυνη
    του καλοταισμενου με κουτοχορτο Λαου επανερχονται με......
    ΚΥΡΙΑΚΟ.ΜΙΑ Α Ν Ε Ξ Α Ρ Τ Η Τ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ
    ΜΕΣΑ... λαθος;Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ τους αφορα ΟΛΟΥΣ...για την καταντια
    του Λαου εχουν ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και όμως η τότε αντιδήμαρχος φυτειών κα Κολοβού είχε προτείνει με πληρη στοιχεια και απεστάλει ομοφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλιου στη περιφέρεια να γινουν οι δρομοι και για χωριό της και για τη παπαδάτο αλλά και όλα τα χωριά ξηρομερου.

    https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%95%CE%94%CE%96%CE%A9%CE%9A%CE%96-%CE%94%CE%A90?inline=true

    Για το ιδιο αίτημα έστειλε και ανοικτή επιστολή στον Κατσιφάρα. Την ειχε γράψει το μυτικα πρες και υπάρχουν και σχολια του Γιαννη Λυτρα και Ευθυμιας Κολοβού.

    http://mytikaspress.blogspot.gr/2013/02/blog-post_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελπίζουμε εκεί στη περιφέρεια να έχουν σώας τα φρένα και να μη τρελάθηκαν και ικανοποιήσουν τέτοιο ψήφισμα.
    απο τα 80 χιλιόμετρα αυτού του μεγάλου έργου σύνδεσης των οικισμών του ορεινού ξηρομέρου μεταξύ τους και με τη θάλασσα αυτό που έχει προτεραιότητα είναι η έξοδος στη θάλασσα.
    μακάρι να γινόταν μονομιάς όλο το έργο αλλά τόσα χρήματα δεν υπάρχουν. δεν υπάρχει άνθρωπος με κοινή λογική που να υποστηρίζει ότι αυτή δεν είναι η προτεραιότητα.
    Λάθος μάλλον υπάρχει. το δημοτικό συμβούλιο του δήμου ξηρομέρου.
    η περιφέρεια πρέπει να πετάξει στο κάλαθο των αχρήστων το ψήφισμα και να κινήσει διαδικασίες για διάνοιξη του δρόμου προς αλυζία τάχιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο αντιδήμαρχος κ.Μουρκουσης τη λέει?εμείς ξέρουμε το ρητό ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΙΚΝΗΣΗ .Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων από το Μύτικα μέχρι και τη Μπαμπινη έχουν καταλάβει τίποτα ή δεν τους ενδιαφέρει?Εμ πως να πάει μπροστά ο Αστακός και η αλυζια με όλα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο αντιδήμαρχος κ.Μουρκουσης τη λέει?εμείς ξέρουμε το ρητό ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΙΚΝΗΣΗ .Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων από το Μύτικα μέχρι και τη Μπαμπινη έχουν καταλάβει τίποτα ή δεν τους ενδιαφέρει?Εμ πως να πάει μπροστά ο Αστακός και η αλυζια με όλα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι να πει κανείς για την τιμή της αλληνής;;;Εαν είναι δυνατόν; Aλλά τι να περιμένει κανείς; Μήπως δεν είναι οι ίδιοι που μας εξουσιάζουν-κυβερνούν χρόνια και χρόνια τώρα. Ας ελπίσουμε ότι θα τους φωτίσει ο μεγαλοδύναμος και θα σκεφτούν λογικά ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΟ!!!!!!!Αν όχι ας σκεφτούν λογικά τουλαχιστον οι της περιφέρειας ή οι της κυβέρνησης.Όμως άλλο δεν πάει και το μαύρο δεν θα είναι για το MEGA αλλά θα είναι μαύρο για τους υπεύθυνους στις επόμενες Δημοτικές εκλογές!!! Όσο για την υστεροφημία μερικών ας μας έχει πρώτα ο θεός καλά και τα επόμενα καλοκαίρια όταν πλέον θα είναι συνταξιούχοι από όλα να είναι σίγουροι ότι θα τους θυμίζουμε τα επιτεύγματά τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kurioi tis aluzias ksipnate, oi futeies pernoun auta pou tous anikoun apo meletes kai lefta pou upirxan prin ginoun ena me esas , eseis apla prepei na katalabete oti eiste piso apo ton kosmo kai tora pou bgalate ton galouni 2 fores, ante kai kala xristougenna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι.μισοι.αδικημενοι απο σας θα ψηφισατε γαλουνη...οι αλλοι μισοι παλι θα ψηφισατε γαλουνη,εχουμε και λεμε οταν αδικηθηκαν τα παιδια των φυτειων που ησασταν;ειπατε κατι;οχι τα δικα σας βολευτηκαν,τωρα π.παει ν γινει ενα εργο στις φυτειες,που ειν η μονη περιοχή π βρισκεται.στ σκοταδι με.την πλατεία αφτιαχτη με.καινουρια σχολικα κτηρια.που δεν ξερουμε αν θα παραμεινουν η θα τα παρει ο γαλουνης στν.αστακο σκουζεται γιατι;εκλεξατε εναν ανθρωπο με την νοοτροπια πασοκου τη δεκατοα του 90...διορθωνει.την.μια.αδικια με.μια αλλη..αυτον θελατε;μην.φωναζρται η αναπτυξη και ο γαλουνης ειναξ τσακωμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε δεν ντρεπεσται;δεν εχετε ιχνος ντροπης;η μαχαλα απο.τα 500.000 π παορνει εσοδα ο δημος της δινουν 55000 τ χωριο βρωμουσε κ.ηταν χωρις.λαμπες ολο.τ καλοκαιρι γελοθσε ο κοσμος.ποιος.απο.σας φωναξε για τ γηπεδο.του αιολου;ε;μηπως αυτο.θα ενοχλουσε το.γαλουνη σας;λιγη ντροπη δεν βλαπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2.5 χρόνια γαλουνιαδα στην μαχαλα δεν έγινε τιποτα,πλατεια αφτιαχτη εκλεισαν γυμναστηριο τα παιδια ταφησαν εκτος ποσοστοσεων μαχαλα παπαδατου κουβαρα ηταν χωρις λαμπες μεσα στο σκοταδι και μας λετε οτι ευνοειτε η μαχαλα;θελετε να ανοιξετε τοπικιστικα μετωπα;δω ειμαστε σαν μαχαλιωτες και ειμαστε πανετοιμοι αριστεροι πασοκοι δεξιοι.σας περιμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φιλοι μου , το οτι η αλυζια χρειαζεται δρομο δεν εχει καμια σχεση με τον δρομο στις φυτειες, δεν πρεπει να τσακωνομαστε γιατι αυτοι και οχι εμεις αλλα να διεκδικουμε απο το δημο. Οι φυτειες ειχαν μελετη ετοιμη , ας πιεση η αλυζια να γινει πρωτα μελετη και μετα να πιεση για δρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. για ποιον τουρισμο μιλαμε ? ας γελασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νομίζω ότι καλύτερη και ολοκληρωμένη εικόνα για ενημέρωση έχουμε με αυτό.Φαίνεται ότι για πάνω από 10 χρονια δεν κινήθηκε τίποτα για τη Αλυζία από τη πρώην Νομαρχία και μετά Περιφέρεια. Καμμία συνέχεια μελετών.Πρέπει να αντιδράσουμε.

    http://mytikaspress.blogspot.gr/2012/04/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο αντιπεριφερειάρχης ο Γιαννης ο Λύτρας να βρει τις σταματημένες μελέτες για το μύτικα να τις ξεκινήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΦΥΤΕΜΕΝΟ Σ ΕΝΑΝ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΩΡΙΜΟ ΚΑΡΠΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΙΔΙΟ ΚΑΡΠΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΥΤΕΨΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΗΠΟ. ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟς ΑΛΥΖΙΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΑς ΧΡΕΩΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΧΑΛΑ,ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΩΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΝΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΟΣΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΜΑΧΑΛΑ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ,ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΖΑΤΕ ΓΑΛΟΥΝΗ ΑΕΙ ΚΑΛΝΥΧΤΑ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΘΑΛΛΑΣΙΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΑΛΛΑΣΑ!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.