Η μηχανή του χρόνου: Λαϊκά πανηγύρια στον Μύτικα την δεκαετία του '70.


Καλοκαίρι, η εποχή των λαϊκών πανηγυριών, στοιχείο της πολιτιστικής ζωής εκείνων των χρόνων που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζουμε μία φωτογραφία της δεκαετίας του '70, με μία παρέα κατοίκων του Μύτικα να διασκεδάζει σε λαϊκό πανηγύρι.
Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Σιδερωμένο (Νάκος) για την παραχώρηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας όπως και πάρα πολλών άλλων. Ένας πραγματικός θησαυρός αναμνήσεων, που έχουμε σκοπό να σας παρουσιάσουμε σταδιακά.

1 σχόλιο:

  1. Βασίλης Σιδερωμένος !!! Ο καλύτερος Μυτικιωτης!!!! Αχ ρε Βασιλη! Μας άφησες νωρίς!!!!! Και ο Παναγης Ζερβός, λάτρης του Μυτικα!!! Κρατάω ωραίες αναμνήσεις και απο τους δυο , τα ομορφα καλοκαίρια στον Μυτικα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.