Κατάρτιση Στρατολογικών Πινάκων στρατεύσιμων κλάσεως 2022.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η.

Θέμα: «Κατάρτιση στρατολογικών πινάκων στρατευσίμων κλάσεως 2022».

Παρακαλούνται οι άρρενες εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου μας (Δημοτικές Ενότητες Αλυζίας – Αστακού – Φυτειών), με έτος γέννησης 2001, όπως προσέλθουν μέχρι και 31-3-2017 στα Δημοτικά Καταστήματα Αστακού – Αλυζίας - Φυτειών, για να δηλώσουν εγγράφως σε Υπεύθυνη Δήλωση, τα στοιχεία της προσωπικής τους κατάστασης.
Την Υπεύθυνη Δήλωση μπορούν να την συντάξουν οι ίδιοι, ή οι γονείς τους, ή οι πλησιέστεροι συγγενείς τους.
Ιδιαίτερα για τους κατοίκους Εξωτερικού παρακαλούνται οι συγγενείς αυτών να μεριμνήσουν ώστε να δηλωθούν τα στοιχεία της προσωπικής τους κατάστασης.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.