Προσφυγή του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη από την παράταξη ''Καθαρά Χέρια'', για την κυοφορούμενη μεγάλη τουριστική επένδυση στο Πλατυγιάλι.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, προσφυγή κατέθεσε ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης από την παράταξη ''Καθαρά Χέρια'' του Δήμου Ξηρομέρου, εναντίον της κυοφορούμενης μεγάλης τουριστικής επένδυσης στο Πλατυγιάλι Αστακού Δήμου Ξηρομέρου.
Ο κ. Γαλούνης σε έκτακτη συνέντευξη τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτ/νίας, σήμερα το βράδυ στις 09:00 μ.μ., που θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΑΧΕΛΩΟΣ TV και με καλεσμένους όλους τους δημοσιογράφους του Αγρινίου, θα αναλύσει όλο το νομικό πλαίσιο και για πιο λόγο δεν μπορεί να προχωρήσει αυτή η επένδυση, η οποία κατά την κρίση του παρουσιάζει νομικές ατέλειες και παραβίαση της νομοθεσίας, την οποία η συνείδηση του δεν μπορεί να επιτρέψει.
Αυτός και μόνο είναι ο λόγος που προχωρά σε αυτή τη κίνηση, η τήρηση της νομιμότητας.

Καλό μήνα, καλή πρωταπριλιά και τα ψέματα μία φορά τον χρόνο.
Όχι ο κ. Γαλούνης δεν προσέφυγε κατά της κυοφορούμενης μεγάλης τουριστικής επένδυσης στο Πλατυγιάλι Αστακού Δήμου Ξηρομέρου. Εκτιμούμε ότι μάλλον και αυτός, πρέπει να στηρίζει αυτή την προοπτική.
Πιστεύουμε ότι όλοι θα ήθελαν να δουν αυτό το τεράστιο έργο να αποκτά σκοπό και να είναι η υποδομή εκείνη, που θα σύρει όλη την Αιτωλοακαρνανία στην ανάπτυξη.
Αναμένουμε και εμείς όπως και όλοι, να δούμε συγκεκριμένα βήματα προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του μεγαλεπήβολου σχεδίου.
Μέχρι τότε, η δυσπιστία και ο σκεπτικισμός θα υπάρχει και είναι δικαιολογημένος, όταν στο παρελθόν έχουμε ακούσει ξανά πολλούς σχεδιασμούς για το συγκεκριμένο λιμάνι. Φαίνεται όμως ότι σε αυτή την υπόθεση, εκτός από τον καπνό, υπάρχει και φωτιά.... να δούμε....

3 σχόλια:

  1. 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ......Καλό Μήνα.....έξυπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι που δέν έγινε στο παρελθόν,
    μπορεί να είναι καλύτερα να γίνει στο παρόν.
    << Κάθε εμπόδιο για καλό >> δηλαδή που λέει και το γνωστό σλογκανάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν γινόταν στο παρελθόν επένδυση
    θα ήταν άλλη μορφής επένδυσης στο Πλατυγιάλι
    Ενώ άν γίνει τώρα επένδυση
    θα είναι επένδυση Τουριστικής μορφής επένδυναη

    Δηλαδή Τουριστική πένδυση που ταιριάζει
    με το ωραίο παραλιακό τοπίο στο Πλατυγιάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.