κ. Παναγιώτης Στάικος: Αίολος Αστακού - ΑΟ Αγρινίου 49 - 41 για το Πρωτάθλημα στην κατηγορία παίδων.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Αίολος Αστακού - ΑΟ Αγρινίου 49 - 41 για το Πρωτάθλημα στην κατηγορία παίδων.!!!! Κι άλλη μπασκετική χαρά σήμερα.!!! Στο κλειστό του Γυμνασίου, το οποίο αγαπώ ιδιαίτερα, που κατασκευάστηκε το 1978 στην πρώτη μου 8ετια ως Προέδρου τότε της Κοινότητας Αστακού, η ομαδάρα Παίδων του ΑΙΟΛΟΥ Αστακού με 49 - 41 επιβλήθηκε με άνεση της αντίστοιχης της πόλης του Αγρινίου με τους 100.000 κατοίκους !!!!, παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ.!!!
Πραγματικοί παιχταράδες, αφού η μπάλα είναι "πιο βαριά " από αυτούς και είχαν (5) πέντε τρίποντα στον αγώνα, έχοντας απουσίες (5) πέντε βασικών παιχτών (αποκλεισμένοι από τα χιόνια και ασθενείς).!!!!
Εκεί και (3) τρεις αθλήτριες από το τμήμα κορασίδων, το οποίο επίσης κάνει μια καταπληκτική πορεία.!!!
Και βέβαια τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πίσω από αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια υπάρχει σκληρή και οργανωμένη δουλειά, ένας σπουδαίος Προπονητής, Δάσκαλος και Άνθρωπος, ο φίλος Σάββας Αραπατσάνης, ο όποιος έχει εμπνεύσει τον σεβασμό σε όλα τα παιδιά, που τον αγαπούν ιδιαίτερα, εθελοντές μέλη του Δ.Σ του ΑΙΟΛΟΥ και ασφαλώς ο Πρόεδρος του ΑΙΟΛΟΥ φίλος Αποστολής Πανταζής, οποίος κάνει το παν για να μην λείψει τίποτα στα 120 παιδιά των Ακαδημιών του ΑΙΟΛΟΥ, πράγμα θεωρώ ως ύψιστη προσφορά προς την τοπική Κοινωνία .!!!
Μπράβο σε όλους σας.!!!! Μου δώσατε πολύ μεγάλη χαρά σήμερα..!!!
Και ζήτω συγνώμη από τα παιδιά, τα οποία γνωρίζω ένα και ένα και τα αγαπώ ιδιαίτερα, που επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν, να βρίσκομαι πάντα δίπλα τους.!!!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Αστακός 8/1/2017

Παναγιώτης Στάικος 

Πρώην Δήμαρχος Αστακού
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.