Αγροτικός ιατρός στο Π.Ι. Καλάμου Λευκάδας. Επιτέλους να λάβει τέλος το μαρτύριο των κατοίκων που κρατά μήνες τώρα.


Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας στις 23.12 τα προσωρινά αποτελέσματα (ελπίζουμε να γίνουν και οριστικά) της πρόσκλησης για δήλωση αγροτικών ιατρείων που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2016.
Η ευχάριστη είδηση είναι ότι με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα, στο Π.Ι. Καλάμου Λευκάδας (Κ.Υ. Βασιλικής Λευκάδας), έρχεται αγροτικός ιατρός ο κ. Σολωμός Κων/νος, έχοντας μάλιστα δηλώσει την συγκεκριμένη θέση σαν πρώτη του προτίμηση.
Μακάρι η συγκεκριμένη τοποθέτηση να γίνει και οριστική και όσο πιο σύντομα ο γιατρός να βρίσκεται στο Κάλαμο, που μήνες τώρα οι κάτοικοι του δεινοπαθούν με την παντελή έλλειψη ιατρού και ζωές κινδυνεύουν καθημερινά.
Δείτε το επίσημο έγγραφο εδώ.

2 σχόλια:

  1. Νομίζω οτι το είναι χωρίς γιατρό δεν ισχυρό.Από οτι ξέρω ο κος Χρόνης Διευθυντής του κέντρου υγείας διαμένει στο νησί και πολλές φορές εξυπηρετεί τους κατοίκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννα Μπαρμπούτση - Ροσόλυμου9 Ιανουαρίου 2017 στις 2:42 μ.μ.

      O Kάλαμος είναι χωρίς γιατρό από τις αρχές Νοεμβρίου. Ερχεται η γιατρός που είχαμε, μία φορά την εβδομάδα και συνταγογραφεί. Ο κος Χρόνης έχει σπίτι στον Κάλαμο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ειναι συνέχεια στο νησί και το σημαντικότερο δεν κλείνει ραντεβού η αρρώστια για όταν θα είναι εδώ ο κος Χρόνης για να μην χρειαζόμαστε μόνιμα γιατρό στο νησί.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.