Πάνος Παπαδόπουλος: Στερνό αντίο στο Νίκο Γ. Μίτση.


Του κ. Πάνου Παπαδόπουλου.
Μεσολόγγι, 4 Ιανουαρίου 2017

Πολυαγαπημένε μας και λατρευτέ Νίκο. Τα λόγια και τα συναισθήματα που μας κατακλύζουν είναι σίγουρο ότι δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε μια άψυχη κόλλα χαρτί. Ο απροσδόκητος θάνατός σου στο έμπα του 2017 μας γεμίζει θλίψη και απογοήτευση. Ήσουν καλός, άξιος, έντιμος και αξιοπρεπής. Προσπερνούσες τις μικρότητες και κοιτούσες τα ουσιώδη. Ζούσες την κάθε στιγμή και έδινες νόημα στα μικρά πράγματα.
Καλοσύνη και καταδεκτικότητα το συνώνυμο της συμπεριφοράς σου. Έφυγες Νίκο. Έφυγες νωρίς. Σε χρειαζόμασταν για την υπομονή σου, την οξύτητα του πνεύματος και το φτερούγισμα της ψυχής μας.
Μας άφησες μόνους Νίκο. Να ξέρεις όμως θα συνεχίσουμε στο δρόμο σου. Τον δρόμο που εσύ χάραξες και που θα βρει σύντομα άξιους συνεχιστές. Αναπαύσου τώρα καρδιά μου όπως γαλήνια έφυγες. Η ψυχή σου μπορεί να ελευθερώθηκε, το πνεύμα σου όμως είναι εδώ, παρόν και μας κατευθύνει. 
Άννα, Γιώργο, Ανδρέα είμαστε εδώ, δίπλα σας όπως και σεις σε χρόνια δύσκολα. Είμαστε κοντά σας. Σε αποχαιρετώ ακριβέ μου Νίκο 

Ο φίλος, αδελφός και κουμπάρος

Πάνος Παπαδόπουλος

2 σχόλια:

  1. Πραγματικά απροσδόκητος ο θάνατος του Νίκου! Υπέροχος Άνθρωπος, ακέραιος!
    Αυτό που μένει στο δικό μου μυαλό πέρα από την γεμάτη ζωντάνια εικόνα του, είναι το τρανταχτό γέλιο του και η ευφυΐα του! και μια καλοσύνη συνειδητή με κτιτήριο... Θα μου λείψει η τυχαία συνάντηση στο δρόμο του Μύτικα!
    Συλλυπητήρια στην Άννα και στα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς ένας - ένας οι ωραίοι άνθρωποι του χωριού μας αποχωρούν. Άνθρωπος πρόσχαρος, γελαστός, με φλεγματικό χιούμορ, χαμηλών τόνων, συζητήσιμος με όλους, αλλά κυρίως με μεγάλη αγάπη για τη νεολαία του Μύτικα.
    Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στους λοιπούς συγγενείς και τους φίλους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.