Φεύγει ο οδηγός ασθενοφόρου από το Κ.Υ. Μύτικα με απόσπαση για ένα χρόνο.


Ένα δυσάρεστο νέο για το Κ.Υ. Μύτικα σας ανακοινώνουμε. Ο οδηγός του ασθενοφόρου με οργανική στο Κ.Υ. Μύτικα, ο οποίος βρισκόταν και υπηρετούσε στο Κ.Υ. Αστακού ώστε να βγαίνουν οι βάρδιες ασθενοφόρου εκεί και να καλύπτεται και η περιοχή της Δ.Ε. Αλυζίας και του Κ.Υ. Μύτικα, πήρε απόσπαση στις 9.1.2017 για ένα χρόνο για το Κ.Υ. Ελευθερούπολης Καβάλας.
Επίσης στις 6.12.2016 μία νοσηλεύτρια με οργανική στο Κ.Υ. Μύτικα, πήρε απόσπαση για 3 μήνες στο Κ.Υ. Ελευσίνας.
Δική μας πάγια άποψη είναι, ότι για την πραγματικά απομονωμένη περιοχή που καλύπτει το Κ.Υ. Μύτικα, κάθε τι (έμψυχο ή άψυχο) που προστίθεται είναι θετική εξέλιξη και κάθε τι που αφαιρείται, είναι εξόχως αρνητική εξέλιξη.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.