Μία οφειλόμενη απάντηση...


Οι Επαγγελματίες και ο Σύλλογος είμαστε παρόντες σε όλα τα θέματα που αφορούν τον τόπο μας και βοηθάμε όσο μπορούμε στην επίλυση των προβλημάτων μας. Πρόσφατο παράδειγμα είναι η κινητοποίηση που έγινε σχετικά με το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.
Επίσης οι αναφορές μας σχετικά με τον καθορισμό της χερσαίας ζώνης του λιμανιού μας, προκειμένου να λυθεί ένα πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί όλους.
Στηρίζουμε κάθε εκδήλωση που γίνεται για το καλό του τόπου μας, είτε οικονομικά δίνοντας κάθε φορά ότι μπορούμε από το ταμείο μας και ο καθένας από εμάς ατομικά, είτε βοηθώντας εθελοντικά όπου μας έχει ζητηθεί.
Επίσης συνεισφέρουμε οικονομικά αρκετές φορές σε θέματα που αφορούν την καθαριότητα του χωριού μας. Εμείς απαντάμε με έργα σε όλες τις προσπάθειες στοχοποίησης του Συλλόγου και των Επαγγελματιών, από όπου και αν προέρχονται και σε όλες τις προσπάθειες συκοφάντησης του από αναρτήσεις στο διαδίκτυο και κακόβουλα σχόλια σε τοπικές εφημερίδες.
Εμείς ζούμε και εργαζόμαστε σε αυτόν το τόπο και πιστεύουμε ότι με συλλογική δουλειά μπορούν να βελτιωθούν αρκετά πράγματα. Πάνω από όλα όμως αναλαμβάνουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα του τόπου μας. Ελπίζουμε το ίδιο παράδειγμα να ακολουθήσουν και οι επικριτές μας. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΥΤΙΚΑ

ΦΑΡΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

2 σχόλια:

  1. οταν δεν εχεις κολησει κανενα ενσημο εργασιας στη ζωη σου και ολη ημερα πινεις καφεδες
    ολοι αυτοι που δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ σου φαινονται εξωγηινοι
    και μιας και δεν εχεις τι να κανεις το ριχνεις στην υψηλη κριτικη και στις συμβουλες πως να κανουν τη δουλεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με εργατικοτητα και Εντιμοτητα...ΠΑΜΕ...Μπροστα.
    Καμια Απολογια σε κακοηθεις.
    Καλημερα Δημητρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.