19.505,19 € με διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, για την προμήθεια ειδών καθαριότητας. Δεν ασκεί ανακοπή στη διαταγή πληρωμής ο Δήμος Ξηρομέρου.


Εκδόθηκε η διαταγή πληρωμής υπ' αριθμόν 102/2017 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, με την οποία έγινε δεκτή η αίτηση φυσικού προσώπου, ώστε να του καταβληθούν 19.505,19 € από το Δήμο Ξηρομέρου για την προμήθεια ειδών κυρίως καθαριότητας, καθημερινής χρήσεως και λοιπών προϊόντων.
Για το θέμα σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερη μας ανάρτηση εδώ.
Η Ο.Ε. του Δήμου Ξηρομέρου, κατόπιν γνωμοδότησης Δικηγόρου, έλαβε απόφαση να μην ασκήσει το ένδικο μέσο της ανακοπής κατά της επίμαχης διαταγής πληρωμής (δείτε εδώ).
Ο κ. Δήμαρχος στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ρωτήθηκε από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Λευτέρη Μάντζαρη για το θέμα και απάντησε ότι πρόκειται για παλιές αμαρτίες, αλλά στην ερώτηση αν αφορούν και το 2017, απάντησε ναι (!!!) και κατά την προσφιλή του τακτική δήλωσε ότι δεν ξέρει λεπτομέρειες και να έρθει στο Δημαρχείο να δει ποιες οφειλές αφορούν (ακούστε το ηχητικό εδώ).
Εμείς γνωρίζουμε ότι το θέμα συζητήθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου, την ίδια ημέρα που ήρθε το χαρτί, και ο κ. Δήμαρχος γνώριζε πολύ καλά τι οφειλές αφορά και λεπτομέρειες.

1 σχόλιο:

  1. Της προηγουμενης δημοτικης αρχης ειναι αμαρτιες τα δικα του ειναι ανδραγαθηματα!!!!!
    Χα χα χα χα χα... Απο τα πολλα εχασε τα λογια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.