Καταγγελία αναγνώστη μας από τον Καστό Λευκάδας.


Διαμαρτυρία - καταγγελία από αναγνώστη μας από τον Καστό Λευκάδας πήραμε μέσω μηνύματος στο Facebook. Αναφέρεται σε μία παγίδα που βρίσκεται στην προβλήτα του λιμανιού του Καστού, η οποία εμποδίζει τους διερχόμενους, αλλά και τους επιβάτες που επιβιβάζονται και αποβιβάζονται στο σκάφος της γραμμής Καστός - Μύτικας.
Μάλιστα, όπως μας αναφέρει, πέρυσι κάποιος έσπασε το πόδι του εξ αιτίας αυτής της παγίδας από σιδερόβεργες. Τελειώνοντας αναφέρει ότι πρέπει οι αρμόδιοι να σπεύσουν άμεσα και να διορθώσουν αυτή την επικίνδυνη παγίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.