Επανερχόμαστε στο θέμα του κεντρικού πεζόδρομου του Μύτικα που έχει κουράσει.


Θα επανέλθουμε σήμερα σε ένα θέμα που έχει καταντήσει κουραστικό και έχουμε βαρεθεί να το θίγουμε, αλλά το ξαναφέρνουμε, γιατί όποτε κατεβαίνουνε στον Μύτικα έχουμε κουραστεί να δεχόμαστε οχλήσεις για τον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα.
Εμείς παραπέμπουμε όσους μας θέτουν το θέμα, στην Τ.Κ. Μύτικα, στον Αντιδήμαρχο Αλυζίας και στον Δήμαρχο (με αυτή την σειρά).
Για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχει απόφαση της Τ.Κ. Μύτικα και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ο πεζόδρομος του Μύτικα να κλείνει μόνο το χρονικό διάστημα από 1 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου. Γνωρίζουμε ότι δεν προχωρά η αύξηση του χρόνου κλεισίματος του, γιατί αντιδρά μικρός αριθμός επαγγελματιών. Πάντως εμείς να επισημάνουμε ότι αποφάσεις με απόλυτη πλειοψηφία σπάνια λαμβάνονται.
Προσωπική μας γνώμη, την οποία έχουμε διατυπώσει πολλάκις, είναι ότι ο πεζόδρομος του Μύτικα πρέπει να κλείσει μόνιμα για όλες τις ημέρες του χρόνου, όπως ακριβώς συμβαίνει στην Λευκάδα, που χαίρεσαι όταν πηγαίνεις να απολαμβάνεις την βόλτα σου και την ησυχία από την απουσία οχημάτων στον πεζόδρομο. Το λέμε αυτό παρότι δικοί μας άνθρωποι και φίλοι δεν συμφωνούν με αυτή μας την άποψη. Πιστεύουμε ότι κανένα πρόβλημα δεν θα δημιουργηθεί, μιας και μιλάμε για ασήμαντες αποστάσεις στον Μύτικα, το αντίθετο θα ωφεληθούν όλοι και κάτοικοι του κέντρου, οι επισκέπτες και όλοι οι επαγγελματίες.
Τώρα αν θεωρούν κάποιοι ότι δεν μπορούν να εφαρμόσουν αυτό που εμείς και η πλειοψηφία των πολιτών του Μύτικα πιστεύει και επιθυμεί, μπορούν τουλάχιστον να εξετάσουν και να εφαρμόσουν από τώρα και για τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή, το κλείσιμο του πεζοδρόμου του Μύτικα από τις 08:00 μ.μ. - 00:00 π.μ.
Πιστεύουμε ότι είναι κάτι που το θέλουν όλοι και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί θα πρέπει να περιμένουμε την 1 Ιουλίου για να κλείσουμε τον πεζόδρομο.
Επίσης και το Πάσχα στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, που έχει αρκετό κόσμο, θα μπορούσε να κλείνει ο πεζόδρομος, αλλά και κάποια άλλα καλά τριήμερα που προκύπτουν στη διάρκεια του χρόνου. Χρειάζεται σε αυτό το θέμα να υπάρχει ευελιξία και προσαρμογή, γιατί είναι κάτι που μόνο θετικό αποτέλεσμα έχει.
Ας το δουν λοιπόν το θέμα οι ιθύνοντες του Δήμου με προσοχή και ας κάνουν τις ενέργειες που απαιτούνται. Είναι μία κίνηση απλή, αυτονόητη και κοινής λογικής που δεν έχει κανένα οικονομικό κόστος και που όλοι ανεξαιρέτως θα επικροτήσουν.
Ξαναλέμε ότι το μαχαίρι και το καρπούζι είναι στην Τ.Κ. Μύτικα, στον Αντιδήμαρχο Αλυζίας και στον Δήμαρχο (με αυτή την σειρά).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.