Θεόδωρος Λιβάνης: Κύριε Κοτρότσο εμείς οι κομπογιαννίτες!!!


Κύριε Κοτρότσο για εσάς όλοι οι προηγούμενοι Αντιδήμαρχοι είναι κομπογιαννίτες!!! Κάνετε μεγάλο λάθος και πρέπει άμεσα να επανορθώσετε στα γραφόμενα σας.
Για να γνωρίζετε έχουμε κάνει τεράστιο αγώνα για την ύδρευση του Δήμου μας που όταν αναλάβαμε δεν ήταν όλα ρόδινα είχαμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε .
Εμείς οι κομπογιαννίτες καταφέραμε στην πενταετία μας.
Να συντηρήσουμε το δίκτυο ύδρευσης ολόκληρου του Δήμου.
Χλωριώσαμε όλες τις δεξαμενές και αντιλιοστάσια.
Ακόμη καταφέραμε να μην έχουμε πολυήμερες διακοπές στην ύδρευση της πόλης του Αστακού, κάνοντας σωστή διαχείριση κατανομής.
Δεν κόψαμε νόμιμες παροχές, όπως έπραξε η τώρα δημοτική αρχή παρουσία μάλιστα του νέου επιστήμονα Αντιδημάρχου.
Το ποιο σημαντικό είναι η παρακαταθήκη που αφήσαμε, η δημοπράτηση στο εξωτερικό δίκτυο της πόλης του Αστακού, το οποίο εκτελείται.
Υλοποιήσαμε το έργο αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου της πόλης του Αστακού 15 χιλιομέτρων.
Αυτά κάναμε εμείς κύριε Κοτρότσο που κατά τα λεγόμενα σας είμαστε κομπογιαννίτες.
Εύχομαι να κάνει όσα κάναμε και εμείς, η νέα δημοτική αρχή με τους πληθώρα ειδικούς συμβούλους και τους επιστήμονες Αντιδημάρχους.

Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο Πολίτης 
Δημοτικός Σύμβουλος 

Θεόδωρος Λιβάνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.