Η Λευκάδο Μυτικιώτισσα Δασκάλα ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΣΤΑΥΡΑΚΑ.


ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΣΤΑΥΡΑΚΑ
Εκπαιδευτικός

Του κ. Νίκου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.

Ξέρω ότι θα προσκρούσω στην ταπεινοφροσύνη και την σεμνότητα, που χαρακτηρίζουν τη Λευκάδο Μυτικιώτισσα Δασκάλα μας στο Σχολείο του Μύτικα, Γεωργία σύζυγό του επίσης δάσκαλου Μυτικιώτη Αλέξανδρου Σωτηρίου Παπαναστάση, χαράσσοντας τις ελάχιστες αυτές ευχαριστήριες γραμμές προς το πρόσωπό της!
Εγώ αρθρογραφώ συνέχεια και μεταξύ άλλων θεμάτων που προβάλλω, προτεραιότητα δίνω στην προβολή των τοπικών μας προβλημάτων για την επίλυσή τους.
Στην προσπάθειά μου αυτή συμπαραστάτης και αρωγός είναι η κυρία Γεωργία, η οποία τα γράφει στον υπολογιστή και στη συνέχεια από το φορολογικό - λογιστικό και μεσιτικό γραφείο του γιου μου Θωμά, ο συνεργάτης του Κωνσταντίνος Τζάλας τα προωθεί ηλεκτρονικά στις εφημερίδες και το διαδίκτυο, σε στενή συνεργασία με το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS του Μυτικιώτη πατριώτη μας κυρίου Βασιλείου Γεωργίου Σούλα.
Πολλές ώρες, εγώ υπαγορεύοντας τα κείμενα μου, η κυρία Γεωργία καθηλώνεται μπροστά στον υπολογιστή γράφοντας τα άρθρα μου, συμβάλλοντας έτσι και αυτή στις προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων, αλλά και στην προβολή του Μύτικα και της εγκαταλελειμμένης περιοχής μας!
Εγώ δεν γνωρίζω να χειριστώ τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα και εκτιμώ τη βοήθεια της και για τον επιπλέον λόγο, ότι σαν εκπαιδευτικός, είναι εργαζόμενη και οι ελεύθερες ώρες περιορισμένες, λόγω και των οικογενειακών της υποχρεώσεων.
Είναι δραστήρια Λευκαδίτισσα, που μαζί με το σύζυγό της Αλέξη, έχουν δημιουργήσει μία άριστη οικογένεια και έχουν δώσει στα τρία παιδιά τους πανεπιστημιακή μόρφωση.
Στον Σωτήρη Γεωπόνο με δική του επάνω στην επιστήμη του εγκατάσταση στον Μύτικα, στον Ζαχαρία ηλεκτρονικό επιστήμονα, ενώ η κόρη του Ειρήνη κάνει το διδακτορικό της σε Πανεπιστήμιο της Ελβετίας στη Λωζάνη, στην επιστήμη της υγείας (Μοριακοί μηχανισμοί του καρκίνου του δέρματος).

Υ.Γ.: Το κείμενο μου αυτό η κυρία Γεωργία θα το διαβάσει στο διαδίκτυο, γιατί μερίμνησα να μου το διεκπεραιώσει άλλος, γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα προσέκρουα στην δική σου μετριοφροσύνη!
Πάντως ο αγώνας συνεχίζεται…

Μύτικας 19-6-2020

Νίκος Θωμά Νταής, σ. Συμβολαιογράφος
Επίτιμο Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιταλικού Τύπου
FEDERAZIONE NAZIONALE STAMPA ITALIANA (FNSI)

1 σχόλιο:

  1. Γεωργία Παλουμπά20 Ιουνίου 2020 - 2:24 μ.μ.

    Συμφωνώ κι επαυξάνω σε όλα τα θετικά για την κ.Γιωργία.Για την ιδιαίτερη και αξιόλογη δουλειά της στα νηπιαγωγεία της περιοχής μας. Τη θαυμάζω και την αγαπώ, προπαντός, για τον καλό της χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.