Εκδήλωση στο Caravel για ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας: Δεκαπέντε videos από το φίλο Σπύρο Μπενέκο, διαχειριστή του Blog ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ και τέσσερα videos από τον φίλο Γάκια Τσέλιο, διαχειριστή του Blog ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS.


Δεκαπέντε videos από το φίλο Σπύρο Μπενέκο, διαχειριστή του Blog ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ και τέσσερα videos από το φίλο Γάκια Τσέλιο, διαχειριστή του ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS. Πρόκειται για τις δια ζώσης ομιλίες στην αίθουσα. Σας ευχαριστούμε πολύ Σπύρο και Γάκια για την πολύπλευρη ενημέρωση και για την εξαιρετική δουλειά σας.

Ο φίλος Σπύρος Μπενέκος, διαχειριστής του Blog ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.

Ο φίλος Γάκιας Τσέλιος, διαχειριστής του Blog ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS.

Από τις δια ζώσης ομιλίες ο Σπύρος δεν πρόλαβε να βιντεοσκοπήσει τον κ. Δημήτρη Κομπλίτση, τον παπά Βασίλειο Πόπη, την κα Χρύσα Νούλα, τον κ. Νίκο Ζαρκαδούλα και το κλείσιμο του Δημάρχου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τις 5 τελευταίες), γιατί τελείωσε η μπαταρία της κάμερας του, αλλά από τα πέντε videos που λείπουν, τα τέσσερα videos ήδη τα ανέβασε ο φίλος Γάκιας Τσέλιος, διαχειριστής του ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS και πιστεύουμε θα έχει και το άλλο ένα και θα το ανεβάσει για να το πάρουμε.
Υπάρχουν οι ομιλίες με τηλεδιάσκεψη των τεχνικών συμβούλων της Επιτροπής Αγώνα και του Δήμου Ξηρομέρου κας Αναστασίας Μήλιου του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας ''Αρχιπέλαγος'' και της πρώην Επιθεωρήτριας Περιβάλλοντος κας Ευστρατίας Καμπούρη, καθώς και του Δημάρχου Αγρινίου και Προέδρου του Τομέα Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Παπαναστασίου, που θα προσπαθήσουμε να τις βρούμε και αυτές.

Videos:
  • Συντονιστής - μέλος Επιτροπής Αγώνα, Ιδιωτικός Υπάλληλος και Πρόεδρος Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Τάκης Στεργίου (δείτε εδώ). ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.
  • Έναρξη ημερίδας και αρχικός χαιρετισμός Δημάρχου Ξηρομέρου, Ιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη (δείτε εδώ).  ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.
  • Μέλος Επιτροπής Αγώνα, Επιχειρηματίας και Πρόεδρος ΠΑΝ.ΣΥ Πάνος Χολής (δείτε εδώ).  ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.
  • Μέλος Επιτροπής Αγώνα, Καπετάνιος Θανάσης Γιαννιώτης (δείτε εδώ).  ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.
  • Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, Νομικός Σύμβουλος Βασίλης Δωροβίνης (δείτε εδώ). ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.
  • Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω Νομική Σύμβουλος Ανθή Γιαννούλου (δείτε εδώ). ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.
  • Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΘΕΩΡΗΜΑ ΑΕ, Χωροτάκτης Νικηφόρος Μπαλατσινός (δείτε εδώ).  ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.
  • Μέλος Επιτροπής Αγώνα, Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω Αλέξης Φραίμης (δείτε εδώ). ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.
  • Μέλος Επιτροπής Αγώνα, πρώην Πρόεδρος Εφετών κ. Αλέξανδρος Σάββας (δείτε εδώ). ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.
  • Γραμματέας κόμματος ΜεΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης (δείτε εδώ). ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.
  • Βουλευτής ΚΚΕ Αιτ/νίας, συμπατριώτης μας Μυτικιώτης Νίκος Παπαναστάσης (δείτε εδώ). ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.
  • Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης (δείτε εδώ). ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.
  • Συντοπίτης μας από τον Αστακό, πρώην Υπουργός και Βουλευτής και στέλεχος της ΛΑ.Ε κ. Δημήτρης Στρατούλης (δείτε εδώ). ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.
  • Ο φίλος Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης (δείτε εδώ). ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.
  • Ο πρώην Δήμαρχος Αστακού, δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου και επικεφαλής της παράταξης  ''Αναζωογόνησης Ξηρομέρου'' ιατρός Παναγιώτης Στάικος (δείτε εδώ). ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.
  • Ο πρώην Δήμαρχος Λευκάδας, δημοτικός σύμβουλος Λευκάδας και επικεφαλής της παράταξης ''Όλοι για τη Λευκάδα'' Κώστας Δρακαντοειδής (δείτε εδώ). ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ.
  • Ο δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου της παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρης Κομπλίτσης (δείτε εδώ). ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS.
  • Το μέλος της Επιτροπής Αγώνα, υπάλληλος στην Ε.Ε. Νίκος Ζαρκαδούλας (δείτε εδώ). ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS.
  • Πάτερ Βασίλειος Πόπης, προϊστάμενος στο πολιούχο Πειραιά Άγιο Σπυρίδωνα (δείτε εδώ). ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS.
  • Κλείσιμο ημερίδας Δημάρχου Ξηρομέρου, Ιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη (δείτε εδώ). ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS.

1 σχόλιο:

  1. Η σύσταση της Επιτροπής Αγώνα έγινε κατόπιν συλλογικών αποφάσεων,
    του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ξηρομέρου με ομόφωνη απόφαση τον Αυγουστο του 2020, αποφάσεις των Κοινοτήτων Καλαμου-Καστού Λευκάδας και αποφάσεις πάρα πολλών κοινωνικών θεσμοθετημένων συλλογικοτήτων της περιοχής μας και με αποκλειστικό σκοπό την παρουσίαση του λογικού αιτηματος της τοπικής μας κοινωνίας στους αρμόδιους και συναρμόδιους φορείς της πολιτείας μας, για καλύτερη χωροθετηση απο την προτεινόμενη ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων κ' Αιτωλ/νίας, για πολύμορφη και ισορροπη οικονομική αναπτυξη και για την περιοχής μας.
    Επομένως η προτάση για σύσταση άλλης Επιτροπής; του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του δήμου μας: << Αναζωογόνηση Ξηρομέρου >> είναι πρόταση δικαιωματική, αλλά είναι πρόταση αντίθετη με τις αρχικές αποφασεις όλων των δημοτικώνν και κοινωνικών συλλογικοτήτων της περιοχής μας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι/Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.