Ελεύθερο και δωρεάν πάρκινγκ για τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του Μύτικα - Free parking for the permanent residents and visitors of Mytikas.


Ημερομηνία 22/6/2024
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε όλους τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του Μύτικα, ότι με μέριμνα του Δήμου Ξηρομέρου έχει καθαριστεί και στρωθεί το μεγάλο οικόπεδο των 9 στρεμμάτων δίπλα από το Κέντρο Υγείας Μύτικα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα και δωρεάν για πάρκινγκ.

-----------------------------

NOTICE

We inform all permanent residents and visitors of Mytikas, that with the care of the Municipality of Xiromeros, the large plot of 9 acres next to the Mytikas Health Center has been cleaned and paved and can be used freely and free of charge for parking.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

10 σχόλια:

  1. Οπωσδήποτε φωτισμό, χωροθέτηση θέσεων και στοιχειώδη φύλαξη. Και σήμανση που θα κατευθύνει τούς επισκέπτες στο χώρο στάθμευσης. Νοικοκυρεμένα και οργανωμενα. Δεν είναι υποχρεωμένοι οι επισκεπτες να διαβάζουν μυτικας πρες και βελουτσα κλπ τοπικά social media. Πρέπει να ενηλικιωθούμε και να οργανωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωρινό είναι το πάρκινγκ... Ηρέμησε λίγο! Σιγά μη βάλουμε κ κόκκινο χαλί....

      Διαγραφή
  2. Αν γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να μπει εισιτήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα τροχόσπιτα να απογορευθουν και σε αυτους που κατασκηνώνουν στο parking

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν το αφήσουμε χύμα ο άλλος θα φοβάται να το παρκάρει για κλοπές κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9.000 τετραγωνικά μέτρα ΔΩΡΕΑΝ πάρινγκ προσφέρει ο Δήμος
    Μήπως θέλουν μερικοί να τους πλένει ο Δήμος κσι να τους καθαρίζουν τα αμάξια τους Τζάμπα και Βερεσέ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δήμος έχει την καλή διάθεση να δώσει ελεύθερο χώρο. Δεκτό. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν νομίζω πως θα έχει πρόθεση να το αφήσει μέσα στα σκοτάδια έξω από το χωριό ουσιαστικά. Δεν είναι επιστήμη φίλοι μου. Το έχουμε δει το έργο και αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα εκεί γύρω στο δρόμο τα βάζουν έτσι κι αλλιώς! Απλά είπαμε να συγκεντρωθουν σε ένα χώρο κ να μη κλείνουν τους δρόμους! Και δεν είναι έξω από το χωριό ούτε καν στην άκρη... Είναι εντός οικισμού.

      Διαγραφή
  7. Απαράδεκτος ο χώρος στάθμευσης,έχει παντού πέτρες μεγάλες και τα Ι.Χ. δεν μπορούν να σταθμεύουν με ασφάλεια.Θα επικρατήσει μια αναρχία στο παρκάρισμα των αυτοκινήτων και των τρέιλερ,κάθε ένας θα κάνει το δικό του αν δεν υπάρχει οργάνωση.Επισης σε λίγο καιρό θα χρειαστούν κόψιμο τα χόρτα,πώς θα μπει μηχάνημα να κόψει τα χόρτα εάν είναι σταθμευμένα οχήματα?Προς το παρόν,είναι αυτοκίνητα σταθμευμένοα με τρέιλερ και χωρίς,σε όλο το μήκος του δρόμου στον νέο οικισμό Παναγούλας με αποτέλεσμα ο δρόμος από διπλής κυκλοφορίας να έχει γίνει μονής ,με κίνδυνο για τους πεζούς,που στριμοχνωνται με τα διερχόμενα αυτοκίνητα.Αν θέλετε οργάνωση και ανάπτυξη κύριοι να αφήσετε τις φιλοσοφίες του καναπέ και να βγείτε οι αρμόδιοι να επιληφθείτε της κατάστασης.Οσο για τα ειρωνικά σχόλια μέ τα κόκκινα χαλιά θυμηθείτε ότι αυτοί που σταμάτησαν την ανάπτυξη του Μύτικα πριν μερικά χρόνια τα ίδια σχόλια κάναν.Καλο καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναρχία στα τρέιλερ κ στο παρκάρισμα υπήρχε κ περσυ,δυστυχώς. Πάνε όλοι και παρκάρουν όσο πιο κοντά στη θάλασσα γίνεται αδιαφορώντας για το πρόβλημα που δημιουργούν. Να "πατηθεί" ο χώρος που μπαζωθηκε ναι... Αλλά μη ζητάτε υπερβολές.... Το σχέδιο πόλης δεν έχει πάρκινγκ εκεί... Να μαζευτεί λίγο η κατάσταση είπαμε.... Όσο για τα χόρτα... Είσαι και πρωτευουσιανος, όσο πατιέται το χώμα δε μεγαλώνουν....

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.