Ομαδικό πνεύμα και συνεργασία.


Πηγή: Γραφείο Διασύνδεσης Δημοκρίτειου
Πανεπιστήμιου Θράκης (Δ.Π.Θ).

Ομαδικότητα... Απαραίτητο χαρακτηριστικό για τη λειτουργία μιας ομάδας, για τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Σχετίζεται με τη συνεργασιμότητα, με την επικοινωνία, με την ενσυναίσθηση, με την ικανότητα να διαχειριστούμε τον εαυτό μας και τα ελαττώματά μας, με την ικανότητά μας να ακούμε και να μιλάμε, να αντιμετωπίζουμε τα εμπόδια και να πετυχαίνουμε τους στόχους ή ακόμα και να θέτουμε καινούργιους, οι οποίοι μας έχουν τεθεί λόγω κάποιας αλλαγής.

Τρέχουν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του έργου: «Προμήθεια για αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων (LED) στον Αστακό», προϋπολογισμού 200.260 €.


Προχωρούν κανονικά οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του έργου: «Προμήθεια για αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων (LED) στον Αστακό», προϋπολογισμού 200.260 €.
Αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και το εντοπίσαμε (ΑΔΑ: 9ΚΡΠΩΚΖ-Η70), το επίσημο έγγραφο του ορισμού της Επιτροπής του επικείμενου διαγωνισμού.

Λίγα λόγια για το έργο:

Αν...

Κρουαζιερόπλοιο στον κόλπο του Αστακού. Φωτογραφία από Facebook Βασίλη Πολύζου.
Αν αυτό το θαυμάσιο, μαγικό και μοναδικό σύμπλεγμα των Εχινάδων Νήσων ήταν ελεύθερο, θα τρώγανε με χρυσά κουτάλια όλος ο Αστακός και κατ' επέκταση όλος ο Δήμος Ξηρομέρου από τον ιστιοπλοϊκό και τον θαλάσσιο τουρισμό.

Το θεσμοθετημένο αγκυροβόλιο του Μύτικα, άγνωστο σε πολλούς. Προχωράνε με ταχείς ρυθμούς οι 9 μελέτες του Λιμενικού Ταμείου για τον Μύτικα.


Με χαρά διαπιστώνουμε ότι εδώ και πολλά χρόνια το θεσμοθετημένο αγκυροβόλιο στον Ανατολικό Όρμο του Μύτικα, το οποίο αποτυπώνεται σε όλους τους ναυτικούς χάρτες, γεμίζει με πάρα πολλά ιστιοπλοϊκά αγκυροβολημένα αρόδο. Έχουμε μετρήσει έως και 50 ιστιοπλοϊκά κάποιες ημέρες του Αυγούστου αλλά και του Σεπτεμβρίου.

Μελέτες... Ικανή και αναγκαία συνθήκη για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων.


Ικανή και αναγκαία συνθήκη για υποβολή προτάσεων και εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων, είναι η ύπαρξη ώριμων μελετών. Δίχως ώριμες μελέτες, δεν υπάρχει χρηματοδότηση, δεν υπάρχει δημιουργία των απαραίτητων υποδομών, δεν υπάρχει ανάπτυξη.

Δράσεις ευπρεπισμού στη Κοινότητα Μύτικα.


Πηγή: Σελίδες Facebook Αντιδημάρχου
Αλυζίας Στέλιου Σιδερά και Προέδρου
Κοινότητας Μύτικα Δημήτρη Φάρρου.

Καθαρισμός στον αρχαιολογικό χώρο της παλαιοχριστιανικής βασιλικής της Αγίας Σοφίας.

Αστακός Ξηρομέρου: Θεατρική παράσταση από το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΩΝ, «Ο Εξηνταβελόνης» του Κωνσταντίνου Οικονόμου.



Πραγματοποιήθηκε στον Αστακό Ξηρομέρου στην Πλατεία Ανάπλασης, με εξαιρετικά θετικά σχόλια, η θεατρική παράσταση από το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΩΝ, «Ο Εξηνταβελόνης» του Κωνσταντίνου Οικονόμου.

Έγκρισης της χρηματοδότησης για τον Δήμο Ξηρομέρου από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Αφορά δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού προϋπολογισμού 329.436,40 €.


Τον Μάϊο του 2023 με σχετικό μας δημοσίευμα, σας ενημερώσαμε για την υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση, συνολικού προϋπολογισμού 329.436,40 €, στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ» με Κωδικό: 01 (Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 241) της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός», που συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ (δείτε εδώ).

Ευχαριστίες από τις μοτοπαρέες που το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος επισκέφθηκαν το Ξηρόμερο. «Ένας μικρός Δήμος, που μας έδειξε τον δρόμο πως μπορούμε να πάμε μπροστά!».

Πηγή: Σελίδα Facebook
''1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρέων Ελλάδος 2024''.

Καλησπέρα σε όλους!
Σήμερα ολοκληρώνεται ο κύκλος των ευχαριστηρίων από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ.
Θα ήθελα να κάνω μια μικρή αναδρομή στην προετοιμασία του.
Περίπου στα τέλη Ιανουαρίου ήρθαμε σε επαφή με τον Αντιδήμαρχο κ. Λευτέρη Μάντζαρη (απλή συνωνυμία με τον συνδιοργανωτή κ. Δημήτρη Μάντζαρη).