Επικίνδυνη έξοδος για τον Αλυζιακό Μύτικα.


Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο αγώνα δίνει ο Αλυζιακός εκτός έδρας, με τον φορμαρισμένο, αλλά αδιάφορο βαθμολογικά Ολυμπιακό Παναιτωλίου, το Σάββατο στις 5 μ.μ.
Ένα καλό αποτέλεσμα στη πολύ δύσκολη έδρα του Ολυμπιακού Παναιτωλίου είναι ο στόχος της ομάδας μας, ειδικά αυτή την αγωνιστική όπου οι διώκτες μας ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου και Εθνικός Γουριάς παίζουν πολύ δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Ο ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου έχει πολύ δύσκολο έργο εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Αμφίλοχο και αναμένεται να ηττηθεί, όπως επίσης και ο Εθνικός Γουριάς, που παίζει εκτός με τον δεύτερο ΓΟΜ Μεσολογγίου, πράγμα που σημαίνει ότι με θετικό αποτέλεσμα θα αποσπαστεί η ομάδα μας 5 ή 7 βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Ο προπονητής Πέτρος Καϋμενάκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ταμπάκη Α., Γεωργαλή Β., και Κατσαούνη Δ.

Ακολουθεί η βαθμολογία:

4 σχόλια:

  1. Δύσκολο παιχνίδι αλλά πρέπει να τρέξουμε για το Χ. Τελικά νομίζω πως θα κρατηθούμε. Στο επόμενο εντός πρέπει να κάνουμε το γήπεδο Τούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως και να κλείσει αυτή η χρονιά, για το επόμενο έτος, καλό θα ήταν οι υπέυθυνοι της ομάδος να πάρουν κάποιες αποφάσεις. Ο στόχος τους θα πρέπει να είναι η δημιουργία μιάς ομάδος που απλά θα χαίρεται και θα απασχολεί τον κόσμο του χωριού και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά. Δεν νοείται να έχει αυτά τα έξοδα που έχει για πληρωμές παικτών και προπονητή, οι περισσότεροι εκ των οποίων ειναι μυτικιώτες. Εκτός των εξόδων μεταφοράς τους δεν θα πρέπει να δίνονται άλλα χρήματα. Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5:45 είμαι ο 2:02 και συμφωνώ μαζί σου. Πρώτα τα νέα παιδιά και η χαρά. Το έθεσες πάρα πολύ σωστά. Αλλά το Χ πρέπει να το τσιμπήσουμε μεθαύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με Χ αύριο η ομάδα δεν έχει ανάγκη. Δύσκολα να πάρουν αποτέλεσμα οι άλλοι δύο, αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.