Καταγγελία αναγνώστη μας.


Μας ήρθε καταγγελία με e-mail από αναγνώστη μας την οποία και αναρτούμε. Σαν ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν υιοθετούμε το περιεχόμενο της καταγγελίας, μιας και δεν μπορούμε να ελέγξουμε το αληθές της συγκεκριμένης καταγγελίας. Θα προτιμούσαμε καταγγελίες να έρχονται επώνυμες, αλλά και ανώνυμες τις δημοσιεύουμε με το σκεπτικό ότι είμαστε στη διάθεση της δημοτικής αρχής να αναρτήσουμε αμέσως την απάντηση της. Ακολουθεί το κείμενο της καταγγελίας, όπως μας ήρθε με e-mail:

Μάθαμε πως έντονα διαμαρτυρήθηκε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο για την έλλειψη προσωπικού... και ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως ότι για όλα τα κακά της δημοτικής αρχής φταίει η έλλειψη προσωπικού. Δύο μέρες πριν οι εργάτες του Δήμου με εντολή του Δημάρχου στο αμαρτωλό κτήριο (τολ) του Μανωλόπουλου!!! κατασκεύαζαν τα στεφάνια που θα κατέθετε η δημοτική αρχή στην επέτειο της 25ης Μαρτίου. Την κατασκευή των στεφάνων είχε αναλάβει εργολαβία έναντι το ποσό των 400 ευρώ ο εθνικός μας εργολάβος, κολλητός του πρώην Δημάρχου.
Οι Δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου είναι και υπάλληλοι του εθνικού μας εργολάβου κ. Σαμαρά; από την μία διαμαρτύρεστε για έλλειψη προσωπικού και από την άλλη τους λίγους υπαλλήλους που έχετε τους κάνετε κακή διαχείριση προς όφελος κολλητών και υποχρεώσεων!!!
Κατά την διάρκεια της κατασκευής των στεφάνων πέρασε για να επιβλέψει τις εργασίες η αντιδήμαρχος και σύζυγος του Δημάρχου η οποία είχε πλήρη γνώση της υπόθεσής, αλλά έκανε το κορόιδο. Έτσι δεν είναι κα. Σαμαρά; καληνύχτα και καλή τύχη Ξηρόμερο!!!


Αστακηνός ή Αστακιώτης

5 σχόλια:

  1. Σαν blog θα ήθελα να είστε πιο προσεκτικοί όταν έρχονται τέτοιου "είδους" καταγγελίες.....
    και να τις αναρτάτε μόνο όταν είναι επώνυμες....
    γιατί ο κάθε πικραμένος που έχει μια εμπάθεια στον Δήμαρχο η στον κάθε Δήμαρχο θα μπορούσε να γράφει ανώνυμα οτι γουστάρει....και αν ανοίξουμε αυτό το παιχνίδι δεν θα προλαβαίνετε να λαμβανετε "καταγγελίες".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προσωπική μας άποψη είναι ότι οι καταγγελίες πρέπει να είναι επώνυμες. Μάλλον θα το σκεφτούμε σοβαρά αν θα ξαναβάλουμε ανώνυμη καταγγελία. Δεν θέλουμε το blog να πάρει στραβό δρόμο, όπου ο καθένας θα βγάζει την εμπάθεια του με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Υπάρχουν άλλα blog γι αυτό και δεν θέλουμε εμείς να γίνουμε άλλο ένα σαν αυτά που υπάρχουν ήδη. Για αυτό είπαμε ότι δεν υιοθετούμε την καταγγελία που πραγματικά βγάζει μία εμπάθεια και μία μικρότητα για το Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν απ'ολα θα ηθελα να σας συνγχαρω για την δημιουργια του νεου σας blog και να σας ευχηθω καλη επιτυχια και θετικη συνεισφορα στην ενημερωση των πολιτων του τοπου μας.Ερχομαι να συμφωνησω με την βασικη σας αρχη οτι τα σχολια και οι καταγγελιες θα πρεπει να ειναι επωνυμες για να ειναι ετσι πιο αληθινες και πιο ωφελιμες.Οσο αφορα την ανωνυμη καταγγελια θα ηθελα να σημειωσω τα παρακατω :
    1.Ο δημαρχος και εγω προσωπικα στην ομιλια μας στη συνεδριαση του Δημοτικου Συμβουλιου Ξηρομερου που πραγματοποιηθηκε στις Φυτειες τονισαμε οτι για την οχι καλη κατασταση που βρισκεται σημερα ο Δημος Ξηρομερου οι λογοι ειναι πολλοι και οχι σιγουρα αυτος που κακοβουλα αναφερει ο καταγγελων για να στοιχειωθετησει την ψευτικη καταγγελια του και συγκεκριμενα αναφεραμε:
    α.Η ελλειψη προσωπικου.Σας αναφερω οτι ο νεος Δημος Ξηρομερου λειτουργει με λιγοτερο διοικητικο προσωπικο ακομα και σε σχεση με τον πρωην Δημο Αστακου.
    β.Τα υπερογκα χρεη και οι οφειλες των τριων πρωην δημων που συνενωθηκαν και κανουν την κατασταση αφορητη.
    γ.Οι νεες αρμοδιοτητες και ευθυνες χωρις την απαραιτητη οικονομικοτεχνικη υποστηριξη απο την κρατικη εξουσια.
    δ.Αντι για γενναια οικονομικη στηριξη του εγχειρηματος Καλλικρατη μειωνεται η τακτικη επιχορηγηση και ακομα και μεχρι σημερα δεν εχουν μπει στα ταμεια του δημου οχι η πρωτη δοση της ΣΑΤΑ του 2011 αλλα ουτε η τεταρτη του 2010 που μαλλον δεν φαινεται να ερχεται.
    Οσον αφορα τωρα την συγκεριμενη καταγγελια για την κατασκευη των στεφανιων ειναι περα για περα ψευτικη και γι'αυτο ειναι ανωνυμη.Η αληθεια ειναι οτι πηραμε προσφορες απο δυο καταστηματα του Αστακου για την κατασκευη δεκαπεντε στεφανιων με τα ποσα των 350 και 525 ευρω αντιστοιχα.Το αποτελεσμα της δικης μας προσπαθειας ηταν η κατασκευη των δεκαπεντε στεφανιων να κοστισει στο δημο το ποσο των 0 ευρω.Ο καθενας μας μπορει ευκολα αυτο να το διαπιστωσει απο την κατασταση εξοδων του δημου μας.Ολα τα αλλα ειναι ανευθυνα και το μονο που προσφερουν ειναι κακες υπηρεσιες στο δημο και στους πολιτες του.

    Λιβανης Φωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υ.Γ. Ενω ο Κ.Αστακηνος η Αστακιωτης μας λεει για το τι δηθεν ειπε ο δημαρχος στη συνεδριαση του δημοτικου συμβουλιου στις Φυτειες δεν μας αναφερει ποιο ηταν το βασικο θεμα στη συνεδριαση αυτη.Σας ενημερωνω οτι βασικο θεμα της συνεδριασης αυτης ηταν ο ορισμος των δημοτικων τελων οπου η δημοτικη αρχη εισηγηθηκε την ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ τους.Πιστευω οτι αυτα ειναι τα βασικα και κυρια και οχι οι κακοηθια και η στρεβλωση της αληθειας.

    Λιβανης Φωτης
    Αντιδημαρχος-Προεδρος οικονομικης
    επιτροπης Δημου Ξηρομερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΠΕ Ο ΕΝΑΣ, ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ. ΤΟ SITE EXEI ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΛΗ Η ΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΧΥΔΑΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ Η ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ SITE KATA ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ Η ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ <> ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ. (Χ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.