Αποχώρησε διαμαρτυρόμενη η Αντιπολίτευση στο Δήμο Ξηρομέρου.


Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑΓΗΣ» και ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Λύτρας, αναφορικά με την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Ξηρομέρου, στη συνεδρίαση της Παρασκευής 15 Απριλίου 2011, κάνουν λόγο για προχειρότητα της απογραφή της Περιουσίας του Δήμου, ότι δεν υπάρχει καμιά αναπτυξιακή προοπτική στο τεχνικό πρόγραμμα, και ότι αποχώρησαν καταγγέλλοντας το Δήμαρχο για υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα το δελτίο τύπου αναφέρει τα ακόλουθα:

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
«ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑΓΗΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του Απρίλη και μόλις τώρα και με περισσή προχειρότητα η δημοτική αρχή αποφάσισε να φέρει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο την απογραφή, που κατά τη διάρκεια της συζήτησης ακόμη και ο υπεύθυνος ορκωτός λογιστής είπε, ότι, μετά τις τοποθετήσεις τω Αντιδημάρχων θα πρέπει να αποσύρει την έκθεσή του. Κανείς από τη δημοτική αρχή δεν είναι σε θέση να βεβαιώσει τι παραλάβαμε, ποιο είναι το χρέος του νέου Δήμου και από πού προέρχεται.
Το τεχνικό πρόγραμμα που έφερε για συζήτηση στη σημερινή συνεδρίαση, πέραν του ότι ορισμένες τοπικές κοινότητες τις έχει ξεχάσει τελείως, δεν δίνει καμιά αναπτυξιακή προοπτική για το νέο Δήμο Ξηρομέρου. Αρκείται σε μια διαχειριστική λογική που διέπεται από προσωπικές σκοπιμότητες οι οποίες θα οδηγήσουν το Δήμο σε μαρασμό. Περιλαμβάνει 63 νέα έργα χωρίς καμία σύνδεση μεταξύ τους, εκ των οποίων 43 μικρά για να μπορεί να γίνει απ ευθείας ανάθεση και 20 στα οποία απαιτείται δημοπρασία. Έχει 10 νέες μελέτες και τις κατακερματίζει έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν όλες με απ' ευθείας ανάθεση. Στον τομέα των προμηθειών, έχει 9 έργα εκ των οποίων 2 με δημοπρασία και 7 με ανάθεση. Όλα αυτά βέβαια χωρίς καμία στόχευση και χωρίς να λύνουν προβλήματα που απασχολούν τον τόπο.
Στον προϋπολογισμό η προχειρότητα και η υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτικών συμβούλων από τον κύριο Δήμαρχο, ξεπέρασε κάθε έννοια σεβασμού και δημοκρατίας, αφού παρά τις συνεχόμενες εκκλήσεις μας να γίνει ουσιαστική συζήτηση και ότι το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το ανώτατο όργανο του Δήμου αλλά και η ψήφιση του προϋπολογισμού είναι μια κορυφαία διαδικασία. Ο Δήμαρχος είπε ότι η δική του παράταξη δεν έχει καμία εισήγηση, δεν θα μιλήσει κανείς απ την παράταξή του ούτε θα δεχθεί ερωτήσεις. «Πέστε ότι θέλετε εσείς της αντιπολίτευσης για τα πρακτικά και να τελειώνουμε» Υποβαθμίζοντας έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο και ταπεινώνοντας τους Δημοτικούς Συμβούλους ακυρώνοντας κάθε ίχνος διαλόγου, κατάθεσης προτάσεων και σύνθεσης απόψεων, προεξοφλώντας και την ψήφο των μελών της παράταξής του (ψηφίζοντας) ο ίδιος εκ των προτέρων για όλους.
Καταγγείλαμε τη συμπεριφορά του Δημάρχου και σεβόμενοι το Δημοτικό Συμβούλιο, τους Συνδημότες μας αλλά και τους εαυτούς μας αποχωρήσαμε αφήνοντας τον Δήμαρχο και την παράταξή του στον ολισθηρό δρόμο που διάλεξαν.
Τέτοιου είδους πρακτικές είναι ξένες προς το δημοκρατικό φρόνημα των δημοτών, ακυρώνουν κάθε είδους συνεργασίας και υπονομεύουν κάθε προσπάθεια προόδου και ανάπτυξης του Δήμου μας, χαρακτηρίζουν άλλες εποχές που τις έχει πληρώσει ο τόπος μας και τις θυμούνται οι Δημότες ως μελανά σημεία.
Γι αυτό θα αγωνιστούμε με κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να υπερασπιστούμε το κύρος του Δήμου μας, του Δημοτικού Συμβουλίου και προπαντός την ανάπτυξη του τόπου μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ

Πηγή: ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

13 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΣΕ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΤΑΙ:

    "Υποβαθμίζοντας έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο και ταπεινώνοντας τους Δημοτικούς Συμβούλους ακυρώνοντας κάθε ίχνος διαλόγου, κατάθεσης προτάσεων και σύνθεσης απόψεων, προεξοφλώντας και την ψήφο των μελλών της παράταξής του (ψηφίζοντας) ο ίδιος εκ των προτέρων για όλους".

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΠΗΡΑΝ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

    ΝΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ:
    ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΙΑΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ Η ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ; ΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (ΚΑΚΩΣ ΛΕΩ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ….)!!!!!!! ΜΕΜΠΤΌΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 5 ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 41 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!!!
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΠΕΡΙ ...ΠΑΤΑΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε 818 αυτος δεν προκειται να ψηφησει ποτε και τιποτα. Θα το παιζει ΟΧΙ σε ολα.
    Προσβλεπει μονο στις εκλογες που θα γινουν σε δυο χρονια. Ολο και θα βρισκει αρες μαρες κουκουμαρες να καταγγελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε 2 χρόνια ποιός ξέρει τι φυντάνια καινούρια θα έχουν βγεί στο προσκήνιο φίλε 10:50. Βέβαια ως κομματικός ξέρει από μαγειρέματα αλλά δεν ξέρει να κερδίζει εκλογές. Ίσως γι αυτό να τον κρατάνε στο κόμμα του. Για να τον βάζουν να παλεύει σε χαμένες εκλογικές αναμετρήσεις. Το ίδιο και οι αντίπαλοί του. Τώρα ας μην μιλήσουμε για ανάστημα πολιτικού ανδρός και για πολιτικό λόγο και για φρέσκιες ιδέες στο πρόσωπό του, γιατί τσάμπα θα χάσουμε το χρόνο μας. Για να μην τον αδικώ, δεν σημαίνει ότι αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχει ο Σαμαράς. Το μόνο πλεονέκτημα που έχει ο Σαμαράς είναι ότι είναι άνθρωπος της αγοράς και γνωρίζει τι εστί να παίρνεις αποφάσεις και πως (ασχέτως αν διαφωνώ σε πολλά μαζί του) και έχει και λεφτά με τα οποία μπαλώνει κάνα έκτακτο (αληθεύει ότι πληρώνει τα ταξί για τα παιδιά να πηγαίνουν στα σχολεία επειδή δεν πληρώνει η Νομαρχία? Θα ήθελα να έχω μια απάντηση σε αυτό γιατί την έχω ακούσει στο ράδιο αρβύλα-καφενεία). Βγείτε έξω σε κάνα μαγαζί που έχουν έρθει όλοι οι νέοι άνθρωποι για Πάσχα και έχει γεμίσει νιάτα και φρεσκάδα η αγορά για να αναζωογονηθείτε και να βρείτε ανάμεσά τους την ελπίδα και το μέλλον. Αφήστε τα νιάτα να μιλήσουν, δώστε τους χώρο και ευκαιρίες για δημιουργία και έχουν πολλά να πούν. Από κομματικούς και από "έμπειρους" έχουμε χορτάσει. Η μία πατάτα μετά την άλλη. Και στο τέλος αναρωτιόμαστε τι είναι η εμπειρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να μην χρησιμοποιηθεί το Blog σαν μέσο αντιπαράθεσης μεταξύ της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης. Είμαστε στη διάθεση και των δύο να προβάλουμε τις θέσεις τους, αλλά ας αποφύγουμε τα ανώνυμα σχόλια με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και επιθετικούς προσδιορισμούς, γιατί θα αναγκαστούμε να μην τα δημοσιεύουμε. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΛΥΤΡΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ; ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2:01 είμαι ο 1:31 και σε αυτό που λες περί απαξιωτικής συμπεριφοράς του Δημάρχου έχεις απόλυτο δίκιο. Συμφωνώ μαζί σου και καλά έκανε και έφυγε ο Λύτρας και ο συνδυασμός του. Και γι' αυτό γράφω παραπάνω για την "εμπειρία". Αν ο Σαμαράς το έχει δεί παιχνιδάκι ας πάει στις επιχειρήσεις του, που από ότι φαίνεται τα καταφέρνει μια χαρά. Αλλά από τη στιγμή που συμμετέχεις σε δημοκρατικές διαδικασίες με έναν συνδυασμό (τις οποίες δεν ασπάζομαι και τόσο όπως εφαρμόζονται και ακολουθούνται, αλλά τέλος πάντων με αυτές πορευόμαστε. Όχι ούτε χουντικός, ούτε κομμουνιστής, ούτε βασιλικός είμαι, αγανακτισμένος μόνο)) τότε οφείλεις να δώσεις μάχη για να πείσεις τον άλλο για το λόγο και για το σκεπτικό με το οποίο αποφασίζεις να δράσεις με τον α ή β τρόπο. Γι' αυτό γράφω ότι τα ίδια ισχύουν και για το Σαμαρά. Από τη στιγμή όμως αγαπητέ 2:01 που εμείς οι ίδιοι υποστηρίζουμε τις επιλογές του ενός ή του άλλου (μιλάω γενικά) μόνο και μόνο επειδή "είμαστε του συνδυασμού" τότε και αυτοί δεν θα τα βρούνε ποτέ. Το ίδιο δε συμβαίνει και με τα κόμματα? Τελικά μόνο στο Βέλγιο έχουν εξηγηθεί ωραία οι πολίτες. Επανάσταση της τηγανιτής πατάτας. Τους ζητάνε να κάνουν κυβέρνηση και αυτοί το χαβά τους. Παντού τα ίδια (τελικά έκαναν κυβέρνηση?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ Σαμαρα κανε νεα πληρη απογραφη αφου το θελουν.Το επιβαλλει η κατασταση πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ Σαμαρα προφητευουν πως θα γινουν οι δαπανες. αληθεια θα ζητησεις να μαθεις πως γινονταν μεχρι τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κ Σαμαρα το σκληρό δελτιο τυπου απο την αντιπολιτευση θα μεινει αναπαντητη;
    Σου προσαπτουν σοβαρες υπονοιες πως θα εκτελεσθει ο Προυπολογισμος ...πριν καν αρχισεις. ΕΙΝΑΙ προκληση.
    Ο κυριαρχος λαος δεν θα μαθει την πραγματικη απογραφη και τα πραγματικα οικονομικα στοιχεια που παρελαβες; Δεν το λεω εγω. Το λενε στο δελτιο τυπου ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Σε προκαλουν. Κανε τους το χατηρι και κανε έλεγχο σε καθε ειδους δαπανη,σε καθε εσοδο ή εξοδο, που εγιναν τα τελευταια χρονια στους πρωην δημους. Να ερθουν επιθεωρητες και τεχνικοι να δουμε οικονομικα και αριθμητικα στοιχεια σε καθε ΔΑΠΑΝΗ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΣΤΗ ΑΡΧΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ -ΜΕΛΕΤΕΣ.... ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΣΕ ΟΛΑ Κ ΣΑΜΑΡΑ.
    Αυτη ειναι η σωστη απογραφη.Περιμενουμε ενεργειες Κ Σαμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φιλε 1,31 καλα ειναι να βριζεις και μαλιστα ανωνυμα πετοντας τη μπαλα στην εξεδρα.Για τα πραγματικα γεγονοτα ομως τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κακά τα ψέματα την ευθύνη για αυτό που έγινε προχτές την είχε όλη ο Δήμαρχος. Ο τρόπος του ήταν απαράδεκτος. Θα πρέπει να καταλάβει ότι ο Δήμος δεν είναι εταιρία με μετόχους. Η άποψη μου είναι ότι το κατάλαβε και αυτό θα φανεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Και ο κ. Λύτρας όμως θα πρέπει να βάλει λίγο νερό στο κρασί του, δεν είναι ανάγκη να ανεβαίνουν οι τόνοι επί της διαδικασίας, να ελέγξει την πλειοψηφία όπως άλλωστε είναι ο ρόλος του στην ουσία όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδες σας παρακολουθω να αναμασατε παλαιοκοματικες πρακτικες που μας οδηγησαν στα σημερινα χαλια.
    Δεν γινεται να αλλαξουν ανθρωποι που αναλωσαν τη ζωη τους στα τοπικα και περιφεριακα πολιτικα τερτιπια. Ειτε ειναι χαμηλοβαθμοι ειτε ειναι υψηλοβαθμοι.Μονο με ανθρωπους εξωθεν του συστηματος θα παμε μπροστα.
    Ιδου τι εγινε στην Αθηνα και Θεσσαλονικη.
    Μονο ο Καμινης ειχε τα κοτσια να τα βαλει με το δημοσιογραφικο κατεστημενο στον 9.84, οπως και με το αλλο αβατο κατεστημενο των συνδηκαλιστων-συμαβασιουχων στη καθαριοτητα.
    Αμ ο αλλος ο Μπουταρης! Και αυτος συσκρουσθηκε στα ισια με του "εξαφανησμενους" εργαζομενους στην καθαριοτητα. Η που μιλησε στο Πανεπιστημιο Θεσσαλονικης και ζητησε αλλαγες στη δοιηκηση, ασυλο κλπ ενωπον φοιτητων και καθηγητων.
    Και οι δυο δεν ειναι πολιτικοι με τη παραδοσιακη κοματικη εννοια οπως ειναι οι αλλοι και ως εκ τουτου μπορουν και λειτουργουν εξω απο κυκλωματα αυτονομα.
    Βεβαια μπορει να εχει ο οποιοσδηποτε αλλες αντιρησειες για αυτους τους δυο,για αλλα επι μερους θεματα, ομως τολμουν και συγκρουονται με κατστημενες νοοτροπιες .
    Χρειαζεται να αλλαξουμε ολοι νοοτροπια και οχι ο ενας να δοξαζει τον ενα και ο αλλος να απαξιωνει τον αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φιλε 3:21 μιλας για τον 1:31 ότι βριζει. αν και δεν ειμαι αυτός ουτε κανω τον δικηγορο του, δεν βλεπω να απαντας στα δικα μου . θελεις απογραφη και έλεγχο; για να δουμε. δεν λες τιποτα για τις προκλησεις αντιπολιτευσης. ειναι δικαιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.