Ομόρφυνε αρκετά η πλατεία του χωριού μας.


Η πολύ όμορφη πρωτοβουλία του Συλλόγου γυναικών Μύτικα, οι οποίες και με τη βοήθεια υπαλλήλων του Δήμου μεταμόρφωσαν τη κεντρική πλατεία του χωριού μας, η οποία τόσο πολύ έχει επικριθεί για την αισθητική της (όχι άδικα). Όλοι κατά καιρούς έχουμε κατηγορήσει και έχουμε εκφράσει την αντίθεση μας για την εγκατάλειψη και την πολύ άσχημη εικόνα της πλατείας του χωριού μας.


Ο Σύλλογος γυναικών όμως βάζοντας τα γυαλιά σε όλους πήγε ένα βήμα παραπέρα. Με προσωπική εθελοντική εργασία και με τη μεγάλη βοήθεια των υπαλλήλων του Δήμου, καθάρισε την πλατεία, έβαψε, φύτεψε λουλούδια και γενικά καλλώπισε το χώρο, έτσι ώστε να υπάρξει μία πραγματική μεταμόρφωση του. Σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες από την εικόνα της πλατείας μας, μετά την παρέμβαση του Συλλόγου γυναικών. Ένα μεγάλο μπράβο στις γυναίκες για την πολύ ωραία αυτή ενέργεια.



8 σχόλια:

  1. Για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να πουμε ότι την αρχή έκαναν οι υπάλληλοι του Δήμου που την καθάρισαν από τα χορτάρια, έσκαψαν το χώμα και έβαψαν και στη συνέχεια την παρέδωσαν στο σύλλογο γυναικών για τον καλωπισμό της. Αυτό δε μειώνει καθόλου τη σημασία της προσφοράς του συλλόγου αλλά και του δημοτικού σχολείου που συνέβαλε και αυτό. Αντίθετα αποτελεί παράδειγμα για μίμηση από όλους μας, ώστε να αξιοποιούμε την όποια καλή παρέμβαση του Δήμου και να συντηρούμε συνεχώς ότι φτιάχνουμε. Όλοι μαζί, με συνεργασία και αλληλοκατανόηση, χωρίς μικροψυχίες και καπελώματα μπορούμε να πάμε μπροστά και η πλατεία μας όπως τη βλέπουμε στις φωτογραφίες αποτελεί την απόδειξη γι΄αυτό. Αρκεί να τη διατηρήσουμε έτσι. Μπράβο στις γυναίκες με τα αντανακλαστικά που έδειξαν και τη συνδρομή τους στην προσπάθεια του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μέλος συλλόγου γυναικών13 Ιουνίου 2011 στις 12:30 μ.μ.

    πρέπει να αναφέρουμε και το σύλλογο επαγγελματιών που μας στήριξε οικονομικά σε αυτή την προσπάθειά μας. γιατί μόνο με λόγια δεν γίνεται τίποτα. καλός ο εθελλοντισμός, αλλά χρειάζονται και χρήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραια πρωτοβουλια, η επομενη κινηση θα πρεπει να ειναι η κατεδαφηση της!! κα την θεση της να παρει μια ωραια μεγαλη πλατεια πλακοστρωτη με συντριβανι και πρασινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aγαπητέ φίλε η φίλη 9:44 ,δηλαδή πρέπει να σηκώσουμε φλάμπουρα επειδή η δημοτική αρχή έκανε το αυτονόητο ως όφειλε και ωφειλει.Αν οι προηγούμενες τοπικές και δημοτικές αρχές ήταν ανεπαρκείς στον τομέα αυτό έχουν καταδικαστεί στην συνείδηση του κόσμου, αλλά ας μπει και μια τελεία στο λιβανιστήρι της συμβολής του δημου.Ο λαός έχει αισθητήριο και κρίση και κρίνει. Άξιος συγχαρητηρίων είναι ο σύλλογος γυναικών Μύτικα με τις πρωτοβουλίες και το έργο που έχει επιτελέσει από την ίδρυση του μέχρι σημερα,και κάθε φορά μας εκπλήσσει δημιουργικά και ευχάριστα. Μπράβο λοιπόν στις γυναίκες που είναι το πιο δημιουργικό κύτταρο της κοινωνίας γιατί οι γυναίκες μας γεννανε, τις γυναίκες ερωτευόμαστε ,οι γυναίκες μας χαρίζουν τα παιδια,και μας ομορφαίνουν την ζωη,και όπως λέει και ένα τραγούδι του Γούναρη (για τις γυναίκες ζούμε όλοι βρε παιδιά, για αυτές ιδρωνουμε,γι’αυτές ιδροκοπάμε ,κι αν είναι όλες όπως λεν ,χωρίς καρδιά ,εμείς που έχουμε καρδιά τις αγαπάμε). Γι’αυτό τιμή και δόξα στο σύλλογο γυναικών Μύτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.Οτι το τριήμερο του άγιου πνεύματος ο Μυτικας ήταν σχεδόν άδειος ενδιαφέρει κανέναν????

    2.Οτι δεν πατάει ξένος τουρίστας απασχολεί κάποιον???

    3.Οτι έχει πάψει να αποτελεί προορισμό ακόμη και για τα μεγάλα κέντρα του νομού(Αγρίνιο
    ) ,προβληματίζει τον κόσμο??

    Η καθόμαστε και τσακωνόμαστε αν ο ένας έκανε αυτό ,αν έκανε το άλλο κλπ.. ???

    Σε λίγο έτσι κι'αλλιως έτσι που πάτε δεν θα χρειάζεται να τσακώνεστε ,γιατι απλούστατα το λιμάνι θα είναι άδειο , και θα το έχετε ολο δικο σας , επίσης θα φυτευτε οσο λουλούδια θέλετε , να κάνετε και 5-6 καρναβάλια να τα χειροκροτάτε μόνοι σας και να αυτοικανοποιηστε!!

    Η νομίζετε οτι αποτελείτε τον μόνο τουριστικό προορισμό και ο κόσμος δεν εχει που να πάει και θα έρθει αναγκαστικά σ'εσας ????

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ


    "Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
    προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 6.20μ.μ. εσύ τι πρόβλημα έχεις;παρότι υπάρχει κρίση είχε κόσμο το τριήμερο. εξάλου δεν θα τραβάμε τους τουρίστες από τα αυτιά να έρθουν. κι αν περιμένουμε από τους Αγρινιώτες σωθήκαμε.το λιμάνι έχει γίνει ιδιοκτησία τους,έρχονται αφήνουν τα σκάφη τους και φέυγουν, οπότε καλύτερα να είναι άδειο μπας και έρθει να αράξει κανένα κότερο γιατί δεν βρίσκουν θέσεις και φευγουν. λοιπόν φίλε κάτι τέτοιοι σαν εσένα δισφημίζουν τον Μύτικα και από κάτι τέτοιους σαν εσένα δεν θα πάει ποτέ μπροστά και δεν θα δει άσπρη μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O ο620 εμφανιζεται να μισει το Μυτικα.
    Δεν λεμε οτι το χωριο μας ελυσε τα προβληματα του αλα Ουτε ο χειροτερος εχθρος του χωριου δεν θα μιλαγε ετσι.
    Βγαζει τη χολη του.
    Αν τιποτα δεν του αρεσει ας παρει το σκαφος του και ας παει για καλαμαρια.
    Ο εσωτερικος τουρισμος θα ειναι πολυ μειωμενος φετος ελεω χρεοκωπιας.
    Ο δημος κανει μια προσπαθεια στο θεμα καθαριωτητα, αλλα ολα τα αλλα αστα να πανε.
    Ευγε στις γυναικες που δειχνουν το δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο!!!και στον κ.Προεδρο των Επαγγελματιων τον κ. Φαρο Δημητρη που φυτευσε τα Δεντρα [Μουριες].Δημητρη Σου ευχομαι να εισαι παντα Προεδρος και να Εισαι Αποφασιστικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.