Ανοιχτή επιστολή προς Παναγιώτη Κουρουμπλή.


Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011 
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Κύριον ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
Κύριε Βουλευτά,

Με συγκίνηση παρακολούθησα την στάση σας στην βουλή με την αρνητική σας ψήφο, στο μεσοπρόθεσμο νομοσχέδιο τις αντιλαϊκής κυβέρνησης. Με την στάση σας αποδείξατε ότι είστε πραγματικά ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ που στις δύσκολες στιγμές για τον λαό, στέκεστε στο πλάι του και τον στηρίζετε. Αποδείξατε ότι και ήθος έχετε και τιμιότητα και δεν υποκύψατε στους αντιδημοκρατικούς εκβιασμούς – Μεσοπρόθεσμο ή Τάνκς. Σας τιμά η στάση και η επιλογή σας να ταχθείτε με τον δοκιμαζόμενο λαό και όχι με τα χρηματοοικονομικά συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων που επιβάλλουν στην χώρα και τον λαό της μέτρα εξαθλίωσης και διάλυσης. 
Μπορεί με την στάση σας αυτή να σας έθεσαν εκτός κόμματος (Τι ωραία Δημοκρατία!!),αλλά να ξέρετε ότι θα μπείτε στις καρδιές πολλών πολιτών και ειδικά Αιτωλοακαρνάνων. 

Σας ευχαριστώ
Παναγιώτης Χολής

8 σχόλια:

  1. θα μας πληρωνε τους μισθους ο κ.Κουρουμπλης η τουλαχιστον εσεις κ. Χολη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον κ.Κουρουμπλή για την στάση του ενάντια στο μεσοπρόθεσμο.Ο κ.Κουρουμλής έδειξε οτι ένας άνθρωπος τυφλός μπορεί να δει καλύτερα την εξαθλίωση του ελληνικού λαού σε σχέση με έναν βουλευτή που βλέπει αλλά είναι ανίκανος να δει την πραγματικότητα.Και λυπάμε πολύ για τον βλάκα τον πρωθυπουργό που διέγραψε έναν σωστό πολιτικό και κράτησε όλη την σαβούρα για να παριστάνουν τους δήθεν πολιτικούς.Ελπίζω η πράξη του κ.Κουρουπλή να γίνει παράδειγμα για όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποτε διεγραφη ο κουρουμπλης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στον Κουρουμπλή.Και ας μην ειναι ομογάλακτος.Σαν δεξιός πατριωτης μιλησε και ενήργησε για την Πατρίδα.
    ΑΚΑΡΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποτε θα ζητησει συγγνωμη ο καθε "επαναστατης" για αυτα που συγκαλυπτε επι τοσα χρονια? πλακα μας κανουν και ο Κουρουμπλης και η Παπαδημητριου. πρωτον να ζητησουν να διερευνηθει το δικο τους ποθεν εσχες (και των συγγενων τους) για να κερδισουν την εκτιμηση απο ολους μας για τη χθεσινη τους σταση και δευτερον να αποποιηθουν δημοσιως ολων των παρατρεχαμενων που τους περιεβαλλαν και τους περιβαλλουν οι οποιοι αποδεδειγμενα εχουν πλουτισει ολα αυτα τα χρονια (υπο την προστασια τους η εν αγνοια τους αλλα χρησιμοποιωντας τη σχεση τους). Εαν το πραξουν (εστω αυτοι οι δυο) τοτε ας ερθει να με ξετιναξει και μενα η εφορια και το σδοε και ο εισαγγελεας και ας μου μεινουν οχι 8 αλλα 4 μισθοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΑ!!! ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ. ΕΝΑΣ ΜΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για σταθείτε ρε παιδιά....ποιά είναι η εναλλακτική λύση που προτείνει ο κ.Κουρουμπλής; Μπορούμε να την μάθουμε ή είναι κρατικό μυσστικό;
    Επίσης, αυτός δεν ανήκει στο παλιό "καλό" και βαθύ ΠΑΣΟΚ που έχει συμβάλλει στην σημερινή τραγική κατάσταση τα μέγιστα; που ήταν όταν το κράτος πενταπλασιαζόταν εις βάρος των πολλών και ουσιαστικά εις βάρος του μέλλοντος της Ελλάδος; Μπορείτε να μας πείτε κ. Κουρουμπλή; εσείς κ.Χολή μπορείτε; Εμένα αυτός ο τύπος δεν μου αρέσει, έχω χορτάσει απο όψιμους επαναστάτες.....

    Αγαπητή Νίκη την λέξη Χούντα θα πρέπει να την χρησιμοποιούμε όλοι μας με περισσότερη φειδώ, γιατί, υπάρχει ο κύνδυνος να χάσει την αξία της η πραγματική έννοια και να φθαρεί η φρικτή ιστορία που κουβαλάει.


    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιοι λένε ήρωας ο Κουρουμπλής. Ήρωας γιατί έκανε το εύκολο και τώρα αθροίζει μπράβο και ψήφους. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει που είμαστε και παίζουν με την ανάδειξη και την προσωρινή φήμη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.