Παρουσίαση του βιβλίου ''Αλυζία'' στη Κανδήλα.


Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Ένωση Αλυζιών Αιτ/νίας σας προσκαλούν την Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011 στις 08:30 μ.μ., στο χώρο του τ. Δημαρχείου Αλυζίας, στη Κανδήλα, στη παρουσίαση του βιβλίου των Ιωάννη Μόσχου και Αναστασίου Πορτελάνου, με τίτλο: ''Αλυζία''. Η περιοχή της Κανδήλας από την προϊστορία έως το τέλος των αρχαίων χρόνων. Τα τεχνικά και οχυρωματικά έργα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

08:30 μ.μ.-Χαιρετισμοί Δημοτικής αρχής και του Προέδρου της Ένωσης Αλυζιών Θεόδωρου Φ. Λιότσου.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν.
08:45 μ.μ.-Λαμπρινουδάκης Βασίλειος, ομ. Καθηγητής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.
09:30 μ.μ.-Δρ. Βικάτου Ολυμπία, Αρχαιολόγος. Προϊσταμένη της ΛΣΤ΄ Εφορίας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων.
10:00 μ.μ.-Λίγα λόγια από το συγγραφέα Ιωάννη Μόσχο.

Αντιφώνιση.
10:10 μ.μ.-Μουρκούσης Βασίλης, υπεύθυνος τύπος και εκδόσεων της Ένωσης Αλυζιών και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου.

Συντονίζει ο Παναγιώτης Κοντός. Καθηγητής Γλωσσολογίας - τ. Προιστάμενος Γραμματείας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ένωση Αλυζιών Αιτωλοακαρνανίας.
Πληροφορίες: Βασίλης Μουρκούσης, τηλ: 6942056808

1 σχόλιο:

  1. O PALIOURAS DEN THA EINE?RE PROEDRE MOURKOUSH TI TON EKANES TON KATHIGHTH XWRIS AYTON POU PAS???ALA AS MN EINE EGW THA ERTHW GT EINE VIVLIO POU PREPEI NA TO PAROUME OLOI POU EIMASTE ALUZIOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.