Διαδρομή Πάλαιρος-Μύτικας. Οι αγελάδες βολτάρουν το βράδυ στην άσφαλτο.


Από τις πλέον συνηθισμένες και επικίνδυνες εικόνες (φώτο) που θα συναντήσουν οι οδηγοί που κινούνται στο δρόμο Πάλαιρος-Μύτικας. Η διαδρομή για να φτάσει κανείς στο Κάλαμο, τον Καστό και τις γύρω περιοχές ερχόμενος από την Πάλαιρο είναι άκρως επικίνδυνη, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, με τις αγελάδες να κάνουν αμέριμνες στη μέση του δρόμου τη βόλτα τους.

1 σχόλιο:

  1. Bravo blogger για την αναδειξι του θεματος.
    Μηπως ομως πρεπει να κανεις το ιδιο και για το δρομο Μυτικας-Αστακος?
    Αυτο το θεμα ειναι πολυ καλο και τα καλα να λεγονται.
    Απεφευγε τη πλαδαροτητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.