Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα.


Ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα διοργανώνει, στις 04/12/2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 09:00 π.μ., εθελοντική αιμοδοσία.

Η αιμοληψία θα γίνει από κλιμάκιο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας και θα λάβει χώρα στο Κ.Υ. Μύτικα. Καλούμε τους συνδημότες μας (αιμοδότες και μη) να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας. 

Με εκτίμηση 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΚΑ
.... το αίμα σώζει ζωές
.... γίνε και Εσύ εθελοντής αιμοδότης
.... δώσε και Εσύ το δώρο της ζωής


Η διάδοση της ιδέας της εθελοντικής προσφοράς αίματος και η κάλυψη των αναγκών από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα είναι υπόθεση Όλων. Η πράξη της αιμοδοσίας είναι μοναδική και οι εθελοντές αιμοδότες είναι καθημερινοί άνθρωποι, είναι σωτήρες. Φροντίζουν για το συνάνθρωπό τους χωρίς καν να τον γνωρίζουν. Ας συντρέξουμε για να δώσουμε χωρίς κόπο ένα μικρό κομμάτι του χρόνου μας, ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μας, που το σώμα μας θα αναπληρώσει γρήγορα, ένα ανεκτίμητο και αναντικατάστατο κομμάτι βοήθειας για το λήπτη, τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Δεν είναι δύσκολο, κι όμως είναι σωτήριο.
Ας το κάνουμε Όλοι.

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ.ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΑ.
    ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σχέση έχει ο δήμος με την αιμοδοσία των κοριτσιών ρε φίλε 6:31; Πες τα παραπονά σου από το δήμο και τους λοιπούς πολιτικολογούντες καρεκλοκένταυρους, κάνε τους κριτική και μη προσπαθείς να σπείρεις ζηζάνια εκεί που δεν υπάρχουν. Μπράβο λοιπόν στο σύλογο γυναικών (και όχι στα κορίτσια όπως, υποτιμητικά κατά τη γνώμη μου, αποκαλείς τις αξιοπρεπείς και αξιόλογες γυναίκες-μέλη του)και όχι σε εσένα που κάτι μου φαίνεται ότι προσπαθείς να εκμεταλλευτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστούγεννα, γιορτή αγάπης και ανθρωπιάς!!! Ας διαθέσουμε πέντε λεπτά από το χρόνο μας. Μέσα από όλες τις δυσκολίες ..... παραμένουμε άνθρωποι. Ας το δείξουμε έμπρακτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γυναίκες πρωτοπόρες ... μήπως ήρθε η ώρα ν'αναλαβουν τα ηνία της χώρας αλλά και του Δήμου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.