Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Αλυζίων.


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ., στο Ξενοδοχείο ''CRYSTAL CITY'', Αχιλλέως 4 - πλατεία Μεταξουργείου, στην Αθήνα, η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αλυζίων, με θέματα:
1) Διοικητικός-οικονομικός απολογισμός.
2) Αρχαιρεσίες.

Το νέο Δ.Σ. της δραστήριας Ένωσης Αλυζίων είναι:

Πρόεδρος: Θεόδωρος Λιότσος
Αντιπρόεδρος: Αμαλία Λιοπύρη
Γραμματέας: Νίκη Λιβιτσάνη
Ταμίας, υπεύθυνος τύπου και εκδόσεων: Βασίλης Μουρκούσης

Μέλη
Ξενοφών Παβέλης
Αντώνης Λίλας
Γεράσιμος Κανδηλιώτης
Αθανάσιος Κεραμίδας
Κων/νος Π. Μπουλιέρης

Ο Θεόδωρος Λιότσος εξελέγει ξανά
Πρόεδρος της Ένωσης Αλυζίων.
Εμείς από την μεριά μας να τους ευχηθούμε καλή δύναμη, να συνεχίσουν να έχουν αυτή την έντονη παρουσία και πάντα είμαστε στη διάθεση τους για οτιδήποτε.

2 σχόλια:

  1. Σας ευχομαστε συγχαρητηρια για τη εκλογη σας και καλη συνεχεια. Ομως σας παρακαλουμε να παψετε να προβαλεται τον ευατο σας και συγγενικα σας προσωπα μεσα απο την εφημεριδα. Δεχτειτε το σαν φιλοφρονηση και οχι απο μωροκακια γιατι εισαστε αξιολογοι ανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία πρόταση στο πολύ αξιόλογο και δραστήριο σύλλογο «Ένωση Αλυζίων». Μία αλλαγή του καταστατικού επιβάλλεται έτσι ώστε να μπορούν να είναι μέλη του συλλόγου και Αλύζιοι που μένουν σε άλλες πόλεις εκτός της Αθήνας. Αυτό θα ενδυναμώσει πολύ το σύλλογο και θα του δώσει νέα δυναμική.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.