Το βίντεο από την εκδήλωση ανακήρυξης του Γ. Μπαμπινιώτη ως επίτιμου δημότη του Δήμου Ξηρομέρου.


Το συμπατριώτη μας με καταγωγή από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου, Γ. Μπαμπινιώτη ανακήρυξε επίτιμο δημότη ο Δήμος Ξηρομέρου το περασμένο καλοκαίρι. Σας παρουσιάζουμε όλο το βίντεο της εκδήλωσης γιατί πιστεύουμε ότι είναι ένα σημαντικό γεγονός. Ευχαριστούμε την τηλεόραση του «Αχελώος TV», καθώς και τον υπεύθυνο τύπου και εκδόσεων της Ένωσης Αλυζίων για τη διαμεσολάβηση του για να έρθει το βίντεο σε εμάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.