Μία άποψη για τη τιμωρία του Αλυζιακού.


Γράφει ένας αναγνώστης.

Διαβάζοντας στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS και εδώ την αναδημοσίευση που κάνατε σχετικά με τη ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα μας, θα ήθελα να πω μερικά πράγματα. Όλοι ξέρουμε ότι η φετινή χρονιά είναι μία ειδική χρονιά για τον Αλυζιακό, η νέα διοίκηση ακολούθησε το μόνο δρόμο που είχε απομείνει, της μείωσης του μπάτζετ γιατί αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξει ομάδα για πάνω από 10 αγωνιστικές. Μειώθηκε λοιπόν το μπάτζετ της ομάδας και ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία σε νέους και ταλαντούχους παίχτες από την ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας να πάρουν θέση βασικού και παιχνίδια στα πόδια τους. Αυτή η επιλογή του Προέδρου της ομάδας, αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου εμένα προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο 100% και πιστεύω ότι μελλοντικά η ομάδα μας θα κερδίσει από αυτό μιας και οι νέοι παίκτες που υπάρχουν είναι πάρα πολύ καλοί.
Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν ήρθε και η εξορία της ομάδας μας στον Αστακό για τα εντός έδρας ματς, μιας και στη περιοχή της Αλυζίας δεν υπάρχει γήπεδο με χόρτο και εδώ οι ευθύνες των δημοτικών αρχών, προηγούμενων κυρίως αλλά και νυν είναι μεγάλες. Η περιοχή της Αλυζίας πρέπει να έχει ένα καλό γήπεδο με χόρτο και θα πρέπει αυτό να δρομολογηθεί από τη νέα δημοτική αρχή. Η εξορία αυτή ήταν μεγάλο χτύπημα τόσο στα οικονομικά της ομάδας αλλά και στα αγωνιστικά μιας και η ομάδα μας στερείτε την υποστήριξη των φιλάθλων της. Χώρια που χάθηκε αυτή η ωραία στιγμή κάθε Σάββατο, που όλοι οι Μυτικιώτες βρισκόμασταν στο γήπεδο, ήταν μια κοινωνική εκδήλωση, έμοιαζε σαν όλο το χωριό να είχε πάει μία εκδρομή, αυτό φέτος δυστυχώς το χάσαμε και όλων μας λείπει. 
Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα μπήκε στο πρωτάθλημα, ξεκίνησε άσχημα, πολύ άσχημα αλλά σιγά σιγά οι πολλοί νεαροί παίκτες μας άρχισαν να πατάνε καλύτερα και να παίρνουν αποτελέσματα και βαθμούς και ήρθε ο αγώνας ο επίμαχος με το Παναιτώλιο, όπου ένας παίκτης της ομάδας μας βγήκε εκτός εαυτού αισθανόμενος ότι αδικήθηκε από το διαιτητή και κινήθηκε εναντίον του, χωρίς να προλάβει κάποιος να τον σταματήσει, λάθος του, μεγάλο λάθος του και ο ίδιος το έχει καταλάβει, αλλά είναι αυτό που λέμε η κακιά στιγμή, δεν υπήρξαν γενικευμένα επεισόδια, ούτε αυτό που λέμε ομαδική επίθεση, απλά μία μεμονωμένη κίνηση ενός παίκτη, ο οποίος δεν έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο.
Η απόφαση λοιπόν για τα γεγονότα με το Παναιτώλιο βγήκε και εμείς θα πούμε ότι είναι δίκαιη και πρέπει και ο παίκτης μας να την δεχτεί, αλλά και η ομάδα μας επίσης, ούτε διαμαρτυρίες, ούτε φωνές, ούτε παραστάσεις και κλαψουρίσματα. Δεχόμαστε τη τιμωρία αδιαμαρτύρητα γιατί αυτό θα δείξει και το ήθος που θέλουμε να πρεσβεύει αυτή η ομάδα. Όλοι ξέρουν για το ήθος αυτής της ομάδας και των παικτών της, σε όποιο γήπεδο πηγαίνει ο Αλυζιακός αντίπαλοι και διαιτητές έχουν να το λένε, αλλά και εντός έδρας το ίδιο ισχύει, άψογη φιλοξενία, άψογη συμπεριφορά. Υπήρξε μία πολύ κακή στιγμή, ας δεχτούμε τη τιμωρία και ας πάμε παρακάτω, και αυτό είναι ένα μάθημα για τους νέους παίκτες μας αλλά και για το παίκτη μας που άφησε τα νεύρα του να τον παρασύρουν. Ας συνεχίσει λοιπόν με το κεφάλι ψηλά τη πολύ ωραία προσπάθεια που κάνει φέτος η νεανική ομάδα του Αλυζιακού και εμείς θα πούμε στα παιδιά...., τα νέα παιδιά της ομάδας μας....., ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΞΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

15 σχόλια:

  1. Νικος Λυγκωνης - Καριπης15 Δεκεμβρίου 2011 στις 3:08 μ.μ.

    φιλε θελω να σου πω συγχαρητηρια για οτι λες και ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που παιζουν και ειναι γυρω απο την ομαδα μας. για το γηπεδο που λες ειναι το πιο δυσκολο να παιζεις συνεχεια εκτος εδρας γιατι ετσι ειναι. γιατι εχω παιξει κι εγω στην ομαδα και την ποναω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ. ΑΠΟΛΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω λέω να στείλετε και ενα ευχαριστήριο επειδή σας τιμώρησαν. Επίσης να ζητάτε και πιο σκληρή τιμωρία ,όπως ενα μαστίγωμα για καθε παίκτη και παράγοντα στην κεντρική πλατεία του Μυτικα. Α ρε υποτακτικοί μια ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:45 ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ;ΑΥΤΟ ΛΕΣ;ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΕΝΩ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ -3 ΒΑΘΜΟΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ -2 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ;;; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΛΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΙΣ 18 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από το πως θα αντιδράσει η διοίκηση θα φανεί και την αντίληψη που έχουν κάποιοι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το ότι κάποιοι έχουν λάθος αντίληψη φαίνεται (δείτε τι γράφει ο 4:45), ελπίζω η διοίκηση να φανεί γενναία και να δείξει ότι το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι κουλτούρα και πολιτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γεια σου ρε επαναστάτη 4:45!!! οι υποτακτικοί σε χαιρετούν. α ρε μυαλά που υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι ο 4:45 .Επειδή μερικοί είναι φίλαθλοι απο τον καναπέ του σπιτιού τους ,και ξέρουν όπως όλοι οι Έλληνες, αλώστε όλους τους νόμους απ'εξω έχω να παρατηρήσω τα εξής: Ήμουν στο γήπεδο του Αστακού εκείνη την ήμερα σε αντίθεση με τους ξερολες εδώ μέσα.ΔΕΝ χτυπήθηκε κανένας διαιτητής .Ο παίκτης του Αλυζιακου Αποστολακης.Α. διαμαρτυρήθηκε για ενα φάουλ(δικαίως)που δεν δόθηκε στην ομάδα του.Τότε ο διαιτητής του έβγαλε την κόκκινη κάρτα , και ο συγκεκριμένος παίκτης κινήθηκε εναντίον του και άργησε να τον βρίζει, αλλά τον συγκράτησαν οι υπόλοιποι παίκτες του Αλυζιακου.Ο διαιτητής έφυγε τρέχοντας προς τ'αποδυτηρια και διέκοψε το παιχνίδι.Απο τους φιλάθλους του Αλυζιακου δεν μπήκε κάνεις μέσα , ο μονος που ηταν στο γηπεδο ηταν ο πρόεδρος της ομάδας που προσπαθούσε να πείσει τον διαιτητή να ξεκινήσει τον αγωνα.Ο διαιτητής δεν δεχόταν ,κάλεσε την αστυνομία και έφυγε απο το γήπεδο με την συνοδεία της.Πέρασε μάλιστα απο μπροστά μας οπου δεν τον πείραξε κανείς ,ούτε καν τον έβρισε. Αυτη είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Ρωτάω λοιπόν : ναι ο παικτης επρεπε να τιμωρηθει γιατι τον εβρισε και προσπαθησε να κινηθει εναντιον του (δεν τον χτυπησε), αλλα η ομαδα γιατι???? μηπως εκαναν επεισόδια οι φιλαθλοι ??? ΟΧΙ ,οι παραγοντες ???ΟΧΙ τοτε γιατι ???
    Μηπως εχετε ακουσει ποτε για την "κλικα" που εχουν οι ομαδες που ειναι γυρω απο το Αγρινιο??? για την ευνοια που τους δειχνουν οι διαιτητές αφου καθε μερα μαζι πινουν καφε???
    Η για να λεμε οτι είμαστε ομάδα που έχει ηθος ,και ποιοτητα να μας πιανουν τον κ...... και να λεμε και ευχαριστω???
    Τι θέλετε επιτέλους ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6:11 1) ο παίκτης πήρε δεύτερη κίτρινη, 2) ο διαιτητής χτυπήθηκε και το ομολογεί ο ίδιος ο παίκτης και η διοίκηση, αλλά μιας και ήσουν εκεί και εσύ δεν είδες κτύπημα τότε όλοι οι άλλοι που είδαμε θα πάμε να κοιτάξουμε τα μάτια μας, 3) ο αγώνας διακόπηκε, ελπίζω αν ήσουν εκεί να κατάλαβες εις βάρος ποίας ομάδας, 4) το αν μπήκαν κάποιοι μέσα μάλλον πάλι θα πάμε να κοιτάξουμε τα μάτια μας, 5)το ποδόσφαιρο έχει κανόνες και είναι πολύ αντρίκιο κάποιος όταν κάνει κάτι να αποδέχεται τη τιμωρία και όχι να κλαψουρίζει και να ψάχνει δικαιολογίες. Προσωπικά περιμένω μία επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης που πιστεύω ότι το πνεύμα της θα είναι αυτό. Θα πληρώσουμε για το λάθος μας. Το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός και όχι ζούγκλα. Αν κάποιες ομάδες έχουν κλίκα όπως λες και συμπεριφέρονται σαν ιθαγενείς επίτρεψε μας εμείς να θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mαλλον φιλε μου , καλο θα σου κανει 1) ο παικτης κινηθηκε εναντιον του πρασπαθησε να τον πιασει απο τον λαιμο αλλα δεν τον χτυπησε 2)Μεσα απο τους φιλαθλους δεν μπηκε κανεις.Ας βγει επιτελους ο προεδρος , ο προπονητης οι παικτες να μας πουν αν μπηκε κανεις μεσα.Αφου λες οτι ησουν εκει μπορεις να μας πεις ποιος φιλαθλος μπηκε μεσα????
    Πως αυτος ο "κακόμοιρος " διαιτητής αφου χτυπήθηκε βγηκε μετα χαμογελαστός και οδηγούσε ο ιδιος το αυτοκίνητο του και εφυγε για το αστυνομικό τμήμα???
    Μάλλον φιλε μου δεν ήσουν στο γηπεδο , αλλα αν ησουν μήπως κοιτούσες το διπλανό γήπεδο που ηταν γεμάτο λαθρομετανάστες και νόμιζες οτι παρακολουθούσες ποδοσφαιρικό αγώνα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρώτα τον ίδιο το παίκτη αν τον κτύπησε και θα δούμε αν εγώ ήμουν στο γήπεδο ή εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ειναι δυνατον να γινει διακοπη εις βαρος ομαδας και αυτη να μη τιμωρηθει;;; ο διαιτητης διεκοψε πολυ καλα τον αγωνα γιατι μπηκε κοσμοσ μεσα. δεν χτυπησαν βεβαια το διαιτητη αλλα το να βριζεισ χυδαιοτατα το διαιτητη στο ενα μετρο ειναι και αυτο βια φιλε 6:49. αντε γιατι ειμασταν εκει και δεν ειμαστε ουτε τυφλοι ουτε κουφοι ακομα δοξα το θεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φιλε θες ονοματα ποιοι μπηκαν μεσα;;; οχι γιατι η κλαψουριαση και η διαστρέβλωση που ρίχνεις είναι φοβερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για πες φιλε μου, να δουμε αν καταρχην ξεχωριζεις τους Μυτικιωτες η τους Αστακιωτες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ 8:33 ??? ΔΩΔΕΚΑ(12) ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 6 ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!! ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΗΚΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.