Οι κλοπές στο Μύτικα έχουν γίνει πλέον ρουτίνα.


Πάλι κλοπή είχαμε χτες το βράδυ στο Μύτικα. Αυτή τη φορά οι δράστες, οι οποίοι είναι άριστα ενημερωμένοι και κατόπιν σχεδιάζουν τα χτυπήματα τους, μπήκαν στο σπίτι συμπατριώτισσας μας η οποία απουσίαζε το Σαββατοκύριακο και αφαίρεσαν ένα φορητό υπολογιστή και ένα όπλο καραμπίνα. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτα γιατί κινδυνεύουμε να γίνουμε και γραφικοί. Παρακαλώ η επόμενη ληστεία να ετοιμάζεται ..... Κύριοι της Αστυνομίας καληνύχτα σας .....

1 σχόλιο:

  1. Διαχειριστή καλά το λές. Άριστα ενημερωμένοι. Και σε ρωτάω. Υπάρχει περίπτωση να μην κυκλοφορούν ανάμεσά μας? Δίπλα μας? Μπορεί και να τούς χαιρετάμε ή ακόμα χειρότερα να τούς μιλάμε. Κοινώς εννοώ ότι, ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα βλαστάρια είναι στάνταρ ντόπια. Κοινώς μένουνε εδώ τριγύρω και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Μύτικα. Διαπιστώνω ότι έχουνε και έφεση σε φορητούς υπολογιστές. Δεύτερη φορά που το κάνουνε. Αλλά την καραμπίνα? Ύποπτο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.