Ανεξαρτητοποιήθηκε δημοτικός σύμβουλος από τη παράταξη του Δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά.


Την απόφαση του να συνεχίσει ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου γνωστοποίησε προχθές ο Τάσος Κατσιπάνος, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μουρκούση Βασίλειο.


Ο Τάσος Κατσιπάνος εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος από την Δημοτική Ενότητα Φυτειών με την παράταξη «Νέοι Ορίζοντες» του Δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοτικός σύμβουλος για την ανεξαρτητοποίηση του, κάνει λόγο για «αδιαφορία» της δημοτικής αρχής σε σημαντικά θέματα της περιοχής των Φυτειών.

5 σχόλια:

 1. Θα έρθουν και άλλες ανεξαρτητοποιήσεις αν δεν γίνει κατανοητό ότι η διοίκηση του Δήμου είναι συλλογική υπόθεση και ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν είναι γλάστρες!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Iδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα κύριε ανωμνυμε 04:21 .Ο κυριος Κατσιπανος τόλμησε (αν και ηταν φευγάτος απο πολυ καιρο),οποιος διαφωνεί με τον Δημαρχο και βλεπει οτι η κατασταση χειροτερευει ας κανει το σαλτο..αλλα μαλλον αυτοι που απειλούν οτι θα φυγουν τελικα στ'αυγα τους κάθονται....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Από ελάχιστο σεβασμό σε όσους τον ψήφισαν, οφείλει να δημοσιοποιήσει τους λόγους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.