Εξώδικη δήλωση του Ε.Κ. Μεσολογγίου προς την ΔΕΗ για το χαράτσι στα ακίνητα.


Κατατέθηκε σήμερα 31-1-2012 εξώδικη δήλωση του Ε.Κ. Μεσολογγίου προς την ΔΕΗ για το χαράτσι στα ακίνητα, στα πλαίσια της γενικότερης δράσης του Ε.Κ.Μ. για την κατάργηση του φορομπηχτικού και αντισυνταγματικού τέλους στα ακίνητα, που οδηγεί χιλιάδες οικογένειες στην απόγνωση και την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.
Στην δήλωση μεταξύ των άλλων αναφέρεται: 
«ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να απόσχετε από κάθε αντισυμβατική, αυθαίρετη και καταχρηστική ενέργεια διακοπής ηλεκτροδότησης, ιδιαίτερα των ιδιοκτητών και χρηστών που, 1) Αποδεδειγμένα αδυνατούν να καταβάλλουν το αντισυνταγματικό Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., μέχρι και την οριστική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας περί της συνταγματικότητας των διατάξεων του ν. 4021/2011, 2) έχουν καταβάλει την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος συν ΦΠΑ, συν δημοτικά τέλη, συν δημοτικούς φόρους, συν ΤΑΠ μέσω ΑΤΜ τραπεζών και δεν έχουν καταβάλει το κατά τα προαναφερόμενα αντισυνταγματικό Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., συνεπώς είναι συνεπείς απέναντι στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τη ΔΕΗ Α.Ε. 
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι, σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτροδότησης οιασδήποτε δομημένης επιφάνειας, που ανήκει σε κάτοικο ή δημότη του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, για τον λόγο της μη καταβολής του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. πριν την οριστική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας περί της συνταγματικότητας των διατάξεων του ν. 4021/2011, θα συμπαρασταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα σε κάθε κάτοικο του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, που θα υποστεί την αντισυμβατική, αυθαίρετη και καταχρηστική συμπεριφορά της Δ.Ε.Η., ενώ όλοι οι υπεύθυνοι της εταιρείας σας στην Περιοχή της Ι.Π Μεσολογγίου και οι εντεταλμένοι για την διακοπή ηλεκτροδότησης υπάλληλοί σας, θα ευθύνονται προσωπικώς και αλληλεγγύως αστικώς και ποινικώς, θα υπέχουν δε την υποχρέωση να αποκαταστήσουν κάθε θετική και αποθετική ζημία που θα προκληθεί από την εν λόγω διακοπή ηλεκτροδότησης και να καταβάλλουν όλες τις σχετικές αποζημιώσεις». 

Το Γραφείο Τύπου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.