Ανεξαρτητοποίηση χωρίς εξηγήσεις. Γιατί;


Γράφει ένας ανώνυμος αναγνώστης.

Στο κλείσιμο ακριβώς ενός χρόνου από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του Δήμου Ξηρομέρου η παράταξη του κ. Πυθαγόρα Σαμαρά, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τάσος Κατσιπάνος αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί και να προκαλέσει μία μίνι κρίση στη παράταξη της πλειοψηφίας. Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν μπήκε στο κόπο να εξηγήσει στους δημότες που τον τίμησαν με τη ψήφο τους τους λόγους αυτής της ανεξαρτητοποίησης. Ο ελάχιστος σεβασμός προς τους δημότες επιβάλλει να αναφέρει τους λόγους αυτής της στάσης του.

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω βλεπω στη φωτογραφια και σε αλλες που δειχνουν συνεδριαση το δημ συμβουλιου φατσες που εδω και τριαντα χρονια αλλωνιζαν και κατεστρεψαν το δημο. Αυτοι δεν βαριουνται!
    Εμεις δεν τους βαρεθηκαμε ακομη?
    Στη Καλαματα σημερα γιουχαισαν και αλευρωσαν βουλευτες, αντιπεριφεριαρχες,(τι τιτλος ε?)δημαρχους κλπ.
    Ας μας απαλαξουν απο τη παρουσια τους αυτοβουλως. Θελουμε νεους, αφθαρτους και ικανους. Ας το παρουν αποφαση οτι στη ζωη ολα εχουν ενα τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα φίλε 08:11. Μαύρο σε όλους τους παλιούς που έχουν το θράσος να μιλάνε. Πού σπούδασαν και πού δούλεψαν; Η πολιτική δεν είναι επάγγελμα κύριοι, ούτε σκαλοπάτι για τη δημιουργία και τη διαφύλαξη περιουσιών αμφίβολης προέλευσης. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και εμείς οι δημότες με τη στήριξη νέων σχημάτων που θα προέρχονται από δικές μας πρωτοβουλίες και δικές μας προτάσεις. Υπάρχει ελπίδα αρκεί εμείς να παρακολουθούμε τι συμβαίνει γύρω μας και να μην πέφτουμε θύματα της προπαγάνδας των ψιθυριστών που κυκλοφορούν στα καφενεία, μιμούμενοι τους πουλημένους μεγαλοδημοσιογράφους των διαπλεκόμενων καναλαρχών. Ας διαθέσουμε λίγο απο το χρόνο μας για τον τόπο μας και για το μέλλον του, δηλαδή για τα παιδιά μας. Ακόμα και με τη συμμετοχή τη δική μας στην ανάγκη, δίπλα σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει την εντιμότητα και την ικανότητά τους μέσα από την προσωπική τους επαγγελματική και κοινωνική διαδρομή. Υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας αρκεί να τους αναγνωρίσουμε και να τους ενθαρρύνουμε εμείς να βγούν μπροστά. Θα ασχοληθούν όταν δουν ότι δεν θα κληθούν να υπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα και εθισμένους στα ρουσφέτι οπαδούς αλλά τον τόπο και το γενικό συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη αφαίρεσα το κομμάτι που αναφέρεις κάποια ονόματα γιατί αυτά που λες ανώνυμα μπορεί να θεωρηθούν και συκοφαντίες για κάποιους και καταλαβαίνεις ότι εκεί θα υπάρξει πρόβλημα για μας, μιας και εσύ θα είσαι καλυμμένος από την ανωνυμία σου. Ελπίζω να μας καταλαβαίνεις και συγνώμη για αυτή τη μικρή παρέμβαση. Αν θες να τα πεις επώνυμα, στείλτε τα και αμέσως θα τα αναρτήσουμε.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.