Από αύριο Πέμπτη οι αιτήσεις για πρόσληψη σε Δήμους.


Αρχίζει αύριο Πέμπτη και ολοκληρώνεται στις 29 Φεβρουαρίου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο ειδικό πεδίο του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ (http://ait.oaed.gr) από όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν σε δήμους ως προσωπικό «για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία».
Ο ΟΑΕΔ επεξεργάζεται τα στοιχεία των ηλεκτρονικών αιτήσεων για να καταρτίσει τον Ετήσιο Κυλιόμενο Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, από τον οποίο θα γίνει η επιλογή των ανέργων που θα προσληφθούν από τους δήμους, ύστερα από σχετική υπόδειξη από τον ΟΑΕΔ, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους σε προσωπικό για εκτέλεση έργου με αυτεπιστασία, στις εξής ειδικότητες:

1. ΔΕ Ηλεκτρολόγος,
2. ΔΕ Οδηγός,
3. ΔΕ Τεχνίτης Οικοδόμος,
4. ΔΕ Τεχνίτης Ελαιοχρωματιστής,
5. ΔΕ Τεχνίτης Σιδεράς,
6. ΔΕ Υδραυλικός,
7. ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων,
8. ΥΕ Εργάτης Γενικών Καθηκόντων.

3 σχόλια:

  1. ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
    Λευκάδα, 8 Φεβρουαρίου 2012

    Δήλωση του Δημάρχου Λευκάδας Κώστα Αραβανή για τις περικοπές στους Δήμους
    Οι περικοπές που γίνονται στα έσοδα των Δήμων της χώρας κατά 400 εκατομμύρια ευρώ βρίσκει τις δημοτικές αρχές και τους πολίτες αντίθετους.
    Για μια ακόμη φορά η Αυτοδιοίκηση πληρώνει το βαρύ φορτίο των περικοπών, περικοπές που μεταφέρονται σε βάρος των δημοτών. Τα 400 εκατομμύρια ευρώ που περικόπτονται είναι αυτά που εκ παραδρομής δεν ενεγράφησαν στον κρατικό προϋπολογισμό του 2012 και ο κ. Υπουργός Εσωτερικών Τ. Γιαννίτσης δεσμεύτηκε να αποδοθούν για να ανταποκριθούν οι Δήμοι στις αυξημένες τους ανάγκες λόγω οικονομικής κρίσης. Είναι τα ελάχιστα που χρειάζονται για να μπορέσουμε υποτυπωδώς να λειτουργήσουμε.
    Δεν είναι δυνατόν η Αυτοδιοίκηση και οι Δήμοι να "πληρώσουν" το μάρμαρο με περικοπές πάνω από 50% στην τριετία, όταν σε άλλα Υπουργεία οι περικοπές είναι μονοψήφια νούμερα.
    Ζητάμε να στηριχθούν οι Δήμοι για να μπορέσουμε να λειτουργούμε και να ανταποκρινόμαστε στα ελάχιστα, στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους δημότες μας. Δεν αντέχουμε άλλες περικοπές. My Lefkada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι τοπικες αυτοδιοικισεις ειναι ισως οι πιο διεφθαρμενοι και χρεωμενοι δημοσιοι φορεις στην Ελλαδα, τι ακριβως περιμενουν να τους αυξησουν τα κονδυλια και να τους πουν και ευχαριστω; ρε καποιος σε αυτη την χωρα θα κανει αυτοκριτικη; πως ειναι δυνατον να ειμαστε ολοι θυματα σε μια απο τις πιο διεθυαρμενες χωρες της Ευρωπης; μπορει να μου το εξηγησει καποιος;

      K.

      Διαγραφή
  2. Στη λιστα της Διαφθορας, του επιθεωρητου δημοσιας διοικησης Λ. ΡΑΚΙΝΤΖΗ , οι Οργανισμοι Τοπικης Αυτοδιοικησης ειναι κορυφη πιο πανω και απο τις εφοριες, πολεοδομιες κλπ.
    Τι μας λει τωρα ο καθε δημαρχος αστα να πανε. Καλα κανουν και τους κοβουν πιστωσεις. Και αρμοδιοτητες που ειναι ανικανοι να φερουν σε περας να τους τις αφαιρεσουν γιατι περισοτερη διαφθορα αναπαραγουν.
    Δεν ειμαστε διατεθημενοι να πληρωνουμε αλλα πειραματα τυπου Καλλικρατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.