Ένα μικρό απόσπασμα από τη μαγική στιγμή της καύσης του καρνάβαλου.


Ήταν τελικά η ομορφότερη στιγμή του καρναβαλιού, η ήρεμη θάλασσα, η πανέμορφη ελληνική μουσική, τα φώτα, τα βεγγαλικά, το μικρό παιδάκι που αποχαιρέτησε το καρνάβαλο και στο τέλος η λύπη κάηκε και έμεινε η χαρά. Πανέμορφες, μοναδικές, μαγικές στιγμές που για πρώτη φορά ζήσαμε στο χωριό μας. Χίλια μπράβο!!!

10 σχόλια:

  1. Η λογοκρισια που εγινε σε σχολιο μου, το οποιο δεν ηταν υβριστικο, αλλα προτεινε αλλη προταση με κριτικη διαθεση, μπορει να δικαιολογηθη μονο επειδη ηταν ετοιμο το δοξαστικο ανωτερω σχολιο του συμπαθους κ.Τζαλα. Ας ειναι.
    Παντως Χτζιδακης και καρναβαλος δεν πανε. θα τριζουν τα κοκαλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πηρε ζωη το χωριο μας χθες !!
    Αλλα ρε παιδι μου εχω μια ενσταση. Να γινονται οι εκδηλωσεις με αυθορμητη ΣΥΜΕΤΟΧΗ του κοσμου και οχι να μετακαλουμε ακριβοπληρωμενους διασκεδαστες που σερβιρουν κονσερβοποιημενες πρακτικες.
    Δειτε τι γινεται σε αλλα μερη στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη ο bloger δαίμων σου έφαγε το σχόλιο. Έψαξα λίγο και το βρήκα. Σεβαστή η γνώμη σου και μπορούμε να διαφωνούμε. Συγνώμη για τη προσωρινή «λογοκρισία».

      Διαγραφή
  3. Φιλτατε μπλογκερ ευχαριστω για την φιλικη και ευγενικη διευκρινηση σου. Καλη σαρακοστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1) Ακριβοπληρωμένους;;; Λάθος.
    2) Διασκεδαστές. Επίσης λάθος. Παρουσίασαν στο μώλο κάτι όμορφο το οποίο μας προκάλεσε και μελαγχολία και χαρά.
    3) Με αυθόρμητη συμμετοχή. Γιατί αυτοί που συμμετείχαν τους ράβδισαν και ήρθαν με το ζόρι; Εσύ συμμετείχες;
    4) Χατζηδάκης και καρνάβαλος δεν πάνε. Αν ήσουν εκεί θα είδες ότι πήγαινε υπέροχα, όλοι νιώσαμε κάπως εξαιτίας της συγκεκριμένης μουσικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΟΧΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ,ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΕΖΟΠΟΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ .ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .Η ΚΑΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ .ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ .ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΟΤΙ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ.ΑΣ "ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ"ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ. ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΞΙ ΧΡΠΟΝΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ;ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε,-η, 09:37,έθεσες το θέμα σωστά...Αυτή ήταν η πραγματικότητα!!!Τα πολλά λόγια περιττεύουν...Και του χρόνου!!!
    Υ.Γ. Ο παρουσιαστής της παρέλασης φοβερός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμα θελετε επιτυχια του χρονου να φερτε Βραζιλιανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για να γινει κριτικη πρεπει να δει ο καθενας ολοκληρο το video της καυσης.το φετινο αποτελεσμα ειναι προιον σκληρης προσπαθειαςτου εικαστικου καλλιτεχνη βασιλη λιακοπουλου κ αλλων 3 βασικων στελεχων του καρν.εργαστηριου πατρας των βοηθων απο πατρα αθηνα μυτικα κ βεβαια του συλλογου. οσο για τους ακριβωπληρομενους διασκεδαστες ,καλο ειναι να προσεχουμε τι λεμε ειδικα αυτη τη περιοδο κ για ποιους γιατι η ανωνυμια δεν σημαινει κ ασυλια στη ανεξελεκτη μαλακια του καθενος μας... οσο για το αν τριζουνε τα κοκαλλα του μ, χατζιδακι , μονο σαν αμαθεια κ κακοηθεια μπορω να το χαρακτηρισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.