Πρακτικά αποφάσεων τοπικής κοινότητας Μύτικα.


Στα πλαίσια της διαφάνειας, αλλά και της ενημέρωσης των κατοίκων του Μύτικα, συνεχίζουμε και αναρτούμε τα πρακτικά των αποφάσεων που παίρνονται στα συμβούλια της τοπικής κοινότητας Μύτικα, ώστε οι Μυτικιώτες να λαμβάνουν γνώση του τι συζητήται και τι αποφασίζεται σε αυτά τα συμβούλια.

16 σχόλια:

  1. Και μένα το IQ μου ήταν χαμηλό στις δημοτικές που σου έδωσα τη ψήφο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία διόρθωση, το χαμηλό IQ δεν είναι συνάχι να περνά και να γίνεσαι καλά. Μην λέμε και παράλογα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΥΤΙΚΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΑΣ, ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΥΡΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ IQ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τι είναι το IQ για να περάσει? Οδοστρωτήρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ IQ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ,ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ "ΔΙΑΓΝΩΣΗ" ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι σύμβουλοι στα τοπικά συμβούλια δεν βγάζουν ούτε τα προσωπικά τους, ούτε τα εσώψυχα τους. Με σοβαρότητα κάνουν το καθήκον τους για το οποίο οι ψηφοφόροι τους εξέλεξαν, με σοβαρότητα συζητούν και αντιμετωπίζουν όλα τα θέματα του χωριού. Δείτε όλα τα πρακτικά της τοπικής κοινότητας Μύτικα και θα δείτε τι εννοώ. Άμα κάποιοι έχουν πικρίες γιατί δεν πήραν τη Προεδρία και αυτό τους κάνει να πηγαίνουν στα συμβούλια και να παριστάνουν τους περαστικούς εμείς οι Μυτικιώτες δεν φταίμε σε τίποτα να μην λειτουργεί το τοπικό συμβούλιο όπως πρέπει, δηλαδή για το καλό του χωριού. Δείτε όλα τα πρακτικά των αποφάσεων και θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Ο Δήμαρχος κ. Σαμαράς τι λέει γι αυτή τη κατάσταση; Εδώ το τεχνικό πρόγραμμα του Μύτικα, καταρτισμένο από τη παράταξη της, δεν το ψήφισε γιατί δήλωσε ανημέρωτη!!!! Κοροϊδία φόρα παρτίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟ IQ ΑΥΤΗ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ;;; ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ; ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ; ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ...... ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχια σου Ελλας με τα ΙQ που βγαζεις!!!!
    Εκαναν ολοκληρο συμβουλιο καλεσαν και πρακτικογραφο (πληρωθηκε εξτρα υπερωριες?), Δωστου εγραφα, υπογραφες και σφραγιδες, ανακοινωσεις γιατι?
    Για το τεραστιο Πανμεγιστο ζητημα που θα καει ο καρναβαλος!!
    Αν ειχε φωνη ο Καρναβαλος θα σας ελεγε ...αι χαθητε... και αντι να περιμενη να τον καψετε θα επεφτε να πνιγει στη Καμπλαυκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ......ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλέπω ότι στη προηγούμενη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου κατατέθηκαν από το Πρόεδρο της Τ.Κ. Κώστα Τζάλα τα αναγκαία έργα για το Μύτικα που προτείνει να ενταχθούν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου. 35 έργα που όλοι όσοι κατοικούμε στο Μύτικα θα θέλαμε να τα δούμε να γίνονται κάποια στιγμή. Όλοι εκτός από τη κυρία τοπική σύμβουλο που ψήφισε παρών!!! Υπ' όψην εκλέχτηκε με την ίδια παράταξη με την οποία εκλέχτηκε και ο Πρόεδρος. Αγαπητή κυρία τοπική σύμβουλος, άμα η πικρία σας που δεν εκλεγήκατε Πρόεδρος σας εμποδίζει να λειτουργήσετε και να συνεργαστείτε για το καλό του χωριού μας, καλύτερα να παραιτηθείτε. Είσασταν επιτυχημένη και δραστήρια Πρόεδρος κατά τη γνώμη μου, αλλά η συμπεριφορά σας στα τοπικά συμβούλια αυτό τον ένα χρόνο μόνο απαράδεκτη μπορώ να την χαρακτηρίσω. Για του λόγου του αληθές δείτε τα έργα που προτάθηκαν από το Πρόεδρο για το Μύτικα και ψήφισε παρών. Φυσικά δεν μπήκε στο κόπο καν να αιτιολογήσει τη ψήφο της. Μάλλον όπως και με το Σύλλογο Γυναικών οι προσωπικές της κόντρες και πικρίες κανονίζουν και τι ψηφίζει και όχι το καλό του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μηπως αυτοι που κατηγορουν και βριζουν αλλους για IQ Θα επρεπε να δουνε και το δικο τους IQ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 06:11 ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!! (ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ). ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Μαρία σαν Πρόεδρος πρόσφερε και δούλεψε για το Μύτικα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Τώρα όσον αφορά τη συμπεριφορά της στα τοπικά συμβούλια αυτό το χρόνο προσωπικά δεν την εγκρίνω. Ξέρω ότι έχει μεγάλα παράπονα από το Δήμαρχο ότι δεν στηρίχτηκε και έχασε τη Προεδρία. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα και άλλο θέμα το καλό του Μύτικα το οποίο πρέπει να υπηρετεί στα τοπικά συμβούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μισοί υποψήφιοι είχαν, έχουν και θα έχουν αυτό το πρόβλημα μετά τις εκλογές. Κάποιος δεν στήριξε κάποιον. Σοβαρευτείτε!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. 728 πιο πανω στη αναρτηση 117 αναφερεται οτι KAΠIEΣ
    της ειπαν οτι εχει χαμηλο IQ.κανενα δεν υποστηριζω ουτε κατηγορω.
    Απλως επιβεβαιωνεται αυτο που λενε οτι οι καγαυδες μεταξυ γυναικων ειναι αγριοτερες και με μεγαλυερο μισος απ οτι μεταξυ γυναικων. Ενοιοτε αποδιδεται και με τη λεξη ξεκατινιασμα.
    Σοβαρευτηται αμφοτεροι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΗ,ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΡΕΜΑΡΑ!!!!ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ?ΜΠΑ ....ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.