Άμεσες δράσεις και ενέργειες για το λιμάνι του Μύτικα από το Δ.Σ. της Λιμενικής Επιτροπής Αιτ/νίας.


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Μεσολόγγι 22/3/2012

Αγαπητό ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS, 
Το Δ.Σ. της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλ/νίας του οποίου έχω την τιμή να προεδρεύω, αποφάσισε σε πρόσφατη συνεδρίασή του τις παρακάτω άμεσες δράσεις και ενέργειες για το Μύτικα: 
1. Τον καθορισμό χερσαίας ζώνης στο Λιμάνι. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις για την άρση τυχόν παρανομιών και την προώθηση καλύτερης ευταξίας στον χώρο. Η διαδικασία καθορισμού ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη.
2. Την τοποθέτηση δώδεκα (12) νέων φωτιστικών σωμάτων INOX απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο, σε αντικατάσταση όσων έχουν καταστραφεί. 
3. Την προμήθεια και τοποθέτηση των παρακάτω υλικών: παγκάκια (5), καλαθάκια καθαριότητας (5). 
4. Την τοποθέτηση στεγάστρου στην είσοδο του λιμανιού στον Μύτικα. 
Επίσης σας ενημερώνω ότι έχει ζητηθεί μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας (5μηνα), που σύντομα προκηρύσσονται η απασχόληση τεσσάρων (4) ατόμων στο λιμάνι του Μύτικα. 
Τέλος την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην Πάτρα με τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Τάσο Αποστολόπουλο σχετικά με το χρονίζον πρόβλημα ολοκλήρωσης του λιμανιού στο Μύτικα. 

Με φιλικούς χαιρετισμούς 
Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας
Παναγιώτης Παπαδόπουλος

21 σχόλια:

  1. Σωστές οι παραπάνω ενέργειες αλλά δεν φτάνουν. Στο μώλο του Αγίου Νικολάου απαιτείται η απαγόρευση στάθμευσης. Πρέπει να κόβονται κλήσεις σε όσους σταθμεύουν πάνω στο μώλο. Το ίδιο ισχύει και για το λιμάνι όπου η στάθμευση επί του λιμανιού και γύρω-γύρω αποτελεί μεγάλη πληγή. Επίσης πρέπει κάτι να γίνει με το θέμα της ράμπας στο λιμάνι. Αν δεν γίνεται να κλείσει τουλάχιστον να μπει ωράριο και να εφαρμοστεί. Η καλύτερη λύση είναι δημιουργία πρόχειρης ράμπας στο Βορό. Αυτό κάποτε είχε εξαγγελθεί, γιατί δεν υλοποιήτε επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τελωνείο είχε στο Μύτικα και αγροφυλακή και και... Το ότι έφυγαν δεν ήταν θέμα ούτε Προέδρου, ούτε Δημάρχου ούτε τίποτα... Απλή λογική για να το ξέρουμε αυτό χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το θέμα της ράμπας συμφωνώ. Δεν νοείται ράμπα εντός λιμανιού. Δείτε στον Αστακό τι έχουν κάνει. Η λύση, η δημιουργία εδώ και τώρα ράμπας μεγάλου πλάτους στη δημοτική έκταση στο Βορό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΡΑΜΠΑ???? ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΤΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ..ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΡΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΤΕΨΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περισσότερα σκάφη δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένουμε, αλλά περιμένουμε αυτά που βάζουν βενζίνη στα βενζινάδικα του Μύτικα και της Κανδήλας, που ψωνίζουν νερό εμφιαλωμένο (τουλάχιστον) από το Μύτικα, που ψωνίζουν έστω ένα πακέτο μακαρόνια από τα εδώ σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία, που βγαίνουν και πίνουν κανένα καφέ, τρώνε και κάτι, και τέλος πάντως έρχονται για κάποιο λόγο που ίσως λέγεται ηρεμία, τοπίο, αποδράσεις με τη βάρκα ή οτιδήποτε άλλο. οπότε άσε τις ντομάτες να τις κάνουμε εμείς ότι θέλουμε (μπορεί και να στις πετάξουμε), αλλά εσύ τουλάχιστον κοίταξε να μαζέψεις τα σκουπίδια σου όταν θα έρθεις για μπάνιο προς το Μύτικα. Κοίτα μόνο μην κάνεις καμιά επίσκεψη σε κανένα φίλο σου στο Μύτικα και περιμένεις πως και πως να σου βάλει και σένα καμιά τσάντα ντομάτες για να φας. Το τσάμπα ουδείς εμίσησε. Εσένα πάντως για μεγαλοπιασμένο σε κόβω. Αλάνι.

      Διαγραφή
  6. Αν προκειται να συνεχειστει η περσυνη εξυπναδα που πληρωναμε για να κανουν καποιοι το κοματι τους να λειπει. Αρκετα με τα χαρατσια. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΟΥΛΑ.
    ΑΚΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!
    Χαρατσονοντας το κοσμο θα κυβερνησεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί φίλοι (και ας μη γνωριζόμαστε...) γειά σας

    Το πρόβλημα της λειτουργίας του Λιμανιού δεν είναι ξεκομμένο από τις επιδιώξεις της τοπικής κοινωνίας για την τουριστική σαιζόν.
    Είναι εύκολο να δαιμονοποιούμε και συγκεκαλυμμένα να βρίζουμε τους Αγρινιώτες που μας "χαλάνε" την βολή μας με θορυβώδη και πολλές φορές άκομψο τρόπο. Είναι βασικό ζήτημα για όλους να ξεκαθαριστεί η θέση ΟΛΩΝ , και προ παντός, όταν λαμβάνονται μέτρα αυτά να έχουν ΚΑΘΟΛΙΚΗ ισχύ. Για παράδειγμα , θα ήμουν πολύ περίεργος να δώ άν κάποιος ντόπιος θα καθελκύσει ή το αντίστροφο τη βάρκα του από την υποτιθέμενη ράμπα στον Βορό, όταν στην περιοχή επικρατούν δύσκολες συνθήκες (συγχωρέστε με που ΔΕΝ ξέρω κατά που πέφτει ο Βορός). Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχουν και οι δύο ράμπες ώστε όταν ΔΕΝ είναι δύσκολες οι συνθήκες να μην ενοχλούνται οι περίοικοι της ράμπας.
    Θα πρέπει όμως να καταλάβουμε ΟΛΟΙ πως τα εισοδήματα για να παραχθούν σε ένα τόπο , απαιτούν και υποχωρήσεις και όχλήσεις .
    Τα λιμάνια είναι εκ της φύσεώς τους πολύβουα και δεν μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε νεκροταφεία.
    Για το θέμα του παρκαρίσματος , θα πρέπει να προετοιμαστεί πρώτα ένας στοιχειωδώς ευπρεπής χώρος για στάθμευση αυτοκινήτων και τρέυλερ και μετά να γίνουν οι απαγορεύσεις . Απαραίτητη δε
    προϋπόθεση , να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ τα σκισίματα σε κουκούλες αυτοκινήτων, τα γρατζουνίσματα στα πλαινά με μαχαίρια ή κλειδιά κλπ.
    Ακόμα να ξηλωθούν άμεσα οι μπάρες στρατοπέδου που μπήκαν για να προστατεύσουν τη "βόλτα" από τους κάγκουρες εποχούμενους αυτοκινήτων ή μοτοσακό. Μάλλον έχει γίνει συνείδηση σε όλους πως το να διασχίσεις την αγορά το απόγευματάκι το καλοκαίρι , δεν θα σου βγεί και τόσο οικονομικά , αν πέσει το προβλεπόμενο πρόστιμο !

    Σας ευχαριστώ και να ξέρετε πως η ευγένεια
    είναι το μεγαλύτερο προσόν για ένα τουριστικό προορισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συμφωνω με τον 10,53'και θα ελεγα οτι εκτος απο την ραμπα που υπαρχει στο λιμανι και ειναι απαραιτητη οταν εχει κακο καιρο,θα πρεπει να γινουν ακομη δυο .μια στον πανω μυτικα(βορο) και μια στον κατω μυτικα μετα το λιμανι πολυ ποιο κατω να εξυπηρετει τα πολλα σκαφη που ερχονται ιουλιο και αυγουστο,γιατι εχει και αλλου πορτολαλιες που κανουν πορτοκαλια,και κακα τα ψεματα αυτοι ειναι που λιγο η πολυ στηριζουν τον τουρισμο στο μυτικα μεχρι τωρα οσο παραξενο και αν ακουγεται.ο μυτικας θα αλλαξειοταν γινει ενα καλο ξενοδοχειο (ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΝΑΔΑ}και η παραλια του χωριουτσιμεντοστρωθει και γινει δρομος διελευσης αυτοκινητων, πεζοδρομος,και πλατεια με τραπεζοκαθισματα για τα καταστηματα.ποτε δεν ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιλε 22μαρ 0608 . Και Γυμνασιο ειχε ο Μυτικας και μηπως θυμασαι ποιος ηταν προεδρος η δημαρχος οταν το διωξαν για Καντηλα, και ποιοι τοπικοι παραγοντες απο Καντηλα,Ζαβτσα, Παναγουλα και εκπαιδευτικοι βοηθησαν και υπεγραψαν γιααυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον κ. Παπαδόπουλο Πάνο για την άμεση ανταπόκρισή του στην ικανοποίηση όλων των παραπάνω αιτημάτων που του έθεσα, αμέσως μετά την εκ μέρους του ανάληψη της προεδρίας του Λιμενικού Ταμείου. Περίμενα να το κάνω μετά την υλοποίηση των αποφάσεων που πάρθηκαν, αλλά η ανακοίνωσή τους από τον ίδιο με αναγκάζει να το πράξω σήμερα. Σημαντικότερη όλων θεωρώ την απόφαση για τον καθορισμό της ζώνης λιμένα, κάτι που είναι προαπαιτούμενο για την επικράτηση της τάξης στο λιμάνι σε όλους τους τομείς (πάρκαρισμα οχημάτων, ελλιμενισμό σκαφών κλπ) και τη μετατροπή του σε πόλο έλξης του Μύτικα και της περιοχής γενικότερα και όχι δυσφήμισής του.
    Υπάρχουν προβλήματα, κάποια εδώ και χρόνια, των οποίων η λύση, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία, απαιτεί ιεράρχιση, προγραμματισμό, εξασφάλιση ειδικών αδειοδοτήσεων για εκτέλεση έργων σε ευαίσθητες περιοχές όπως αιγιαλοί και παραλίες, μελέτες και εξεύρεση πηγών χρηματοδότησης. Εκτός εαν θέλουμε να μιλάμε για έργα της ΄΄νύχτας΄΄ ή ΄΄βιτρίνας΄΄ τα οποία όμως δεν συμβάλλουν στη βιώσιμη, σταθερή και δυναμική ανάπτυξη του τόπου, αφού δεν έχουν διάρκεια και τα χρήματα που δαπανώνται καταλήγουν στα σκουπίδια. Μικρό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι με τα χρήματα που θα διατεθούν για τα 12 φωτιστικά ΙΝΟΧ θα μπορούσαν να τοποθετηθούν 20 μαντεμένια, τα οποία όμως σε 3-4 χρόνια θα είχαν σαπίσει όπως τα προηγούμενα. Απαιτείται λοιπόν χρόνος, υπεύθυνη ενημέρωση και συνεργασία από όλους. Ας δούμε όλοι μαζί το δάσος και όχι ο καθένας το δέντρο του. Η κριτική είναι χρήσιμη και ευπρόσδεκτη, ιδιαίτερα όταν προέρχεται από ενημερωμένους πολίτες και συνοδεύεται από ρεαλιστικές και υπεύθυνες προτάσεις.

    Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αλυζίας
    Σπύρος Λύτρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε 6.22 το ότι είναι το γυμνάσιο στην Κανδηλα σε ενόχλησε δηλαδή;;
    Αν είχαμε λίγο ανοιχτά τα μυαλά μας ίσως να ήταν καλυτερα τα πράγματα για όλους.
    Είμαι απο Κανδηλα αλλα δεν μένω εκει.Οταν ερχομαι κάτω τουλάχιστον δεν σκέφτομαι αν θα αφήσω κανένα Ευρω στο Μύτικα..
    Ένας τόπος είναι και όλοι πρέπει να προσβλέπουμε στο καλύτερο για αυτόν..
    Και στην τελική νομίζω πως τα δεινα που προκάλεσαν οι φοβεροί πολιτικοί του τοπου είναι πολυ χειρότερα απο τη μεταφορά του γυμνασίου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. eimeis file stin Kandila den dikaioymaste tipota???? kati tetoia mayla yparxoun kai vazoun misos sta xoria. Oso gia ton antidimarxo ektos apo ton mytika yparxoun kai alla xoria k.Spyro Lytra opos to arxontoxori , h kantila , o varnakas , h panagoula poy exoyn ena soro prpvlimata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμπατριωτες 0138 και 1200. Οπως εσεις υποστηριζεται τα χωριασας ετσι και εμεις οι Μυτικιωτες το χωριο μας. Το θεμα ειναι οι εμεις δεν ηρθαμε να παρωμε κατι απ το χωριο σας να το φερομε στο Μυτικα, οπως εκαναν (πηραν απο το το Μυτικα)καποιοι κοματικοι παραγοντες της περιοχης για προσωπικους και μονο λογους ωστε να συντηρισουν την εχθρα και να αρμεγουν ψηφους.
    Το σωστο θα ειναι να λετε, π.χ. εχει ο Μυτικας το ταδε, θα κανουμε και μεις στο χωριο μας το ιδιο και οχι να το παρωμε απο το ενα χωριο στο αλλο.
    Εγω προσωπικα σας ευχομαι να φτιαξετε, αυτονωμα, τα μυρια οσα καλα στα χωρια σας, αλλα οχι εναντιον του χωριου μας.
    Για μας τους Μυτικιωτες μας στεναχοραει αλλου. Στο οτι σε τετοιες κινησεις οι εκαστοτε χωριανοι μας κατεχοντες την εξουσια κατα περιπτωση , συνηργησαν και βοηθησαν σε κινησεις υποβαθμησις του χωριου μας.Με λιγα λογια πιαστηκαν "κοτσοι" απο τους δικους σας, καποιοι λενε οτι το εκαναν και σκοπιμως.
    Επισης μη ξεχασω και το τελευαταιο ευφευρημα οτι ειμαστε ολοι Αλυζιοι.
    Βεβαια με την ευρυτερη ενοια ετσι ειναι, αλλα και ποιο πριν ισχυε αυτο και παντα θα ισχυει, αλλα ειμαστε καιο καθενας μας , Μυτικιωτης, Καντηλιωτης, Βαρνακιωτης, παναγουλιωτης η Μερδενησανος,Ζαβτσανος, οχι για να μας παραμυθιαζουν τα κοματικα φερεφωνα.
    Εγω πιστευω οτι υπαρχει μεγαλη επικοινωνια και κινητικοτητα αναμεταξυ των απλων ανθρωπων καθως και κατανοηση,φιλια,συγγενεια, εκτος και μπαινουν οι ινστρουχτορες και σπερνουν ζιζανια.
    Ετσι πρεπει να ζησουμε, οχι εναντιον αλλα μαζι αυξιτικα και συμπληρωματικα. Οχι να παιρνω αλλα να προσθετω!!
    Αλλα τοτε πως θα ζησουν και θα βγαλουν το ψωμι τους οι κοματαρχες! Τριαντα πεντε χρονια οι ιδιοι και οι ιδιοι!
    Ως και ο Παγκαλος τους βαρεθηκε και δε θα ειναι υποψηφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε 12.00 από το σχόλιο σου για τον αντιδήμαρχο καταλαβαίνω ότι ή δεν είσαι από την Καντήλα ή είσαι πολύ νέος και δε γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα. Ο Σπύρος ο Λύτρας για μας τους παλιούς Καντηλιώτες τουλάχιστον, είναι πιό πολύ Καντηλιώτης παρά Μυτικιώτης. Εκεί είναι η ρίζα και τον έχω ακούσει να υπερηφανεύεται γι΄αυτό. Η συζήτηση εδώ είναι για το λιμάνι απ' ότι καταλαβαίνω και αυτό φυσιολογικά είναι στο Μύτικα. Εγώ μπορώ να σου μιλήσω για πράγματα που έγιναν εδώ και ένα χρόνο στο Αρχοντοχώρι ή στη Καντήλα και δεν έγιναν στο Μύτικα.Ας προσέχουμε λίγο τι λέμε γιατί φοβάμαι ότι πέφτουμε θύματα της προπαγάνδας κάποιων επαγγελματιών που κυβερνούσαν τόσα χρόνια τον τόπο μας και ανησυχούν για το μέλλον τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η αλήθεια είναι μια.. Μόνο ενωμένοι, ανεξάρτητα απο το πως λέγεται το χωριο μας μπορούμε να παμε μπροστά..
    Εγω περηφανευομαι για τον τόπο μου, όπου και αν βρεθώ..
    Συν Αθηνά και χείρα κινεί λένε..
    Το τι κάνουν τα λαμόγια τα ξέρουν όλοι και πάλι θα προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν..
    Ο τόπος να παει μπροστά εχει σημασια..αλλα για να παει πρέπει ένας ένας να προσπαθήσουμε..

    Άντε και με ενα ωραίο ξενοδοχείο στο Μύτικα πόσο διαφορετικά θα γίνουν τα πράγματα για όλους..

    Και μια ερώτηση λίγο άσχετη;; Με την επέκταση του οικισμού ξέρει κανείς τι γίνεται;;

    Καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλε 0222 Θα θελαμε να πεις στον κ. Αντιδημαρχο που ξερεις, να απαντησει επιτελους στις αναρτησεις στο μπλογκ σχετικα με την οικονομικη διαχειρηση του λιμανιου περσυ το καλοκαιρι και αν το λιμεναρχειο Λευκαδας ασχολειται σχετικα.
    Κατα τα αλλα μας βομβαρδιζει με ανακοινωσεις επι παντος , αλλα απαξιει να απαντησει. Κριμα γιατι με αυτη τη τακτικη δινει τροφη για σχολια και κανει κακο στο δημαρχο Σαμαρα.
    Το ιδιο ισχυει και για τον προεδρο κλπ του λιμ ταμειου κ. Π.Παπαδοπουλο.
    Τοσο οι χρηστες οσο και απλοι ψοφοφοροι ζηταμε μια απαντηση για αυτο το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσύ φίλε 12:33 κάποιο πρόβλημα έχεις με τον αντιδήμαρχο. Αν βάλεις το ονοματάκι σου θα καταλάβουμε ποιό είναι το πρόβλημά σου και επιπλέον είμαι σίγουρος ότι θα πάρεις και απάντηση. Εκτός αν δεν τη θέλεις και απλά προσπαθείς να ρίξεις λάσπη εκεί που όμως δεν κολάει. Τα υπόλοιπα περί Σαμαρά που λες δείχνουν ότι ξέρεις και από μαύρη προπαγάνδα! Αρα είσαι παλιός στο κουρμπέτι και έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου στο σημερινό κατάντημα του τόπου. Νομίζω σε καταλάβαμε. Εκτός εαν είσαι ένας από αυτούς που στην αγγελία για πούλημα της βάρκας τους έγραφαν ότι έχει και μόνιμη θέση στο λιμάνι του Μύτικα, έτσι τζαμπατζίδικα και νταβατζιλίδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν θελεις απαντας επι της ουσια φιλε 1213. Δεν ειναι θεμα προπαγανδας. Αν ολα τα βαζεται σε τετοιο καδρο τοτε ου και αλοιμονο. Εισαι καθαρος? απαντας και βουλωνεις στοματακια Αλλιως απο αερολογιες χορτασαμε..
    ΤΟ προγουμενο δημαρχο μη ξεχαται ακομα τον πανε στα δικαστηρια και καταδικαζεται για κατι παρανομες απολυσεις.
    Τα χρηματα εισπραχθηκαν νομιμα? Που πηγαν? Εγινε οικονομικος ελεγχος κλπ κλπ....? Αυτα ρωτανε ολοι καθεμερα στα καφενεια.
    ΘΑ ΕΙΣΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΟΣ ΑΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΤΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το στέγαστρο που αναφέρεται στην εισοδο του λιμανιου, θα ειναι για να προφυλασσεται απο τη βροχη και το κρυο ο κοσμος που περιμενει τα λεωφορεια? γιατι δεν καταλαβα καλα.νομιζω ειναι το πιο σημαντικο.

    ΓΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.